Aktiehandlen blandt danskerne er større end nogensinde før

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Året 2020 var et rekord år hvad angår aktiehandel hos danskerne. Så hvis man har købt og eller solgt aktier i 2020 så er man altså langt fra alene. Nye tal viser altså at handler af årets første 9 måneder i år 2020 var 79% højere end året før, altså 2019. Derudover ser tallene også markant bedre ud i 2020 i forhold til omsætning i kroner og øre i aktiehandlen, hvor det er steget med hele 77% i forhold til forrige års første 9 måneder. Der er ingen tvivl om at aktiehandel nærmest er blevet en sport for danskerne, da det er noget vi tilsyneladende er begyndt at dyrke i stor stil i vores fritid, og at det samtidig også er en aktivitet som er let tilgængelig for alle mennesker.

Der findes mange aktieeksperter, selvudnævnte samt ægte eksperter

Der findes mange aktieeksperter og generelt folk som mener de ved hvad man skal investere i, altså selvudnævnte aktieeksperter. Man kan aldrig vide sig sikker, og der er mange forskellige holdninger til hvad man bør investere i og hvorfor. Samtidig er der også mange som måske har et hade eller elske forhold til en aktie, fordi de kan lide det eller de produkter som de laver, derfor handler det altså om at finde en uafhængig eksperts holdning. Men med alt det lagt til side, så viser det sig at investering i amerikanske aktier er meget populært blandt danskerne, og det er der mange gode grunde til. Mange tror måske at det vil være bedre at købe danske aktier, og at de amerikanske måske kan koste ekstra, men sådan er det ikke nødvendigvis. Det handler om at finde den rette handelsplatform, hvor man slipper for at skulle betale kurtage og eller gebyrer. En anbefalelsesværdig handelsplatform som tilbyder 0kr kurtage og 0kr gebyr er eToro, som samtidig er meget brugervenlig og har et meget stort udvalg af amerikanske aktier.

Hvad skal man investere i? Er amerikanske aktier bedre?

Der findes som sagt flere måder at investere i aktier på, og det er svært at sige om en strategi er bedre end en anden. Men det kan dog altid anbefales at man inden man handler, lige sætter sig ind i hvad det er for en virksomhed man køber aktier i. De fleste investorer vælger at fokusere på en bestemt branche som de tror og måske håber på vækster i fremtiden. Men som sagt så kan ingen forudsige det med sikkerhed. Der er dog mange virksomheder som man næsten kan vide sig sikker på, og som mange andre også vælger. Blandt andet en virksomhed som AMD der laver computerchips til stort set alt, eller Coca Cola som sælges alle steder i verden. Investering i amerikanske aktier er ikke nødvendigvis bedre, men alle kender dem og deres virksomheder findes alle steder i verden, og derfor gør det dem også til en troværdig aktie.

Del.

Skriv en kommentar