Browsing: Håndbold

Håndboldudstyr er et meget vidt begreb, men kan overordnet betegnes, som alt det udstyr man benytter, som håndboldspiller, udover håndboldtøj og håndboldsko. Det kan være håndbolde, harpiks, harpiksfjerner, harpiksvask, rensespray, sportsbind, sportspleje og andet håndbold tilbehør. Langt det meste håndboldudstyr er specialdesignet til håndbold, mens andet bruges i flere forskellige sportsgrene.

Hvad er vigtigt at vide omkring håndboldudstyr?

Det vigtigste med håndboldudstyr er, at det skal passe præcis til ens behov, for at få maksimeret ens udbytte af kamp og træning – hvilket altid er den overordnede målsætning når man er på banen. Håndboldudstyr bruges af alle håndboldspillere, og er ikke forbeholdt elitespillerne, men bestemt også amatørspillerne.

Mange håndboldspillere har et specielle præferencer for mærke, farve og pasform, især når det gælder mærke. Håndboldudstyr bliver produceret af mange forskellige mærker, men især danske SELECT er med helt fremme i feltet i europæisk håndbold. SELECT producerer stort set alt indenfor håndboldudstyr, og i en meget høj kvalitet. Kvaliteten af håndboldudstyr er alfa omega, da håndbold er en meget fysisk hård sport, og derfor skal håndboldudstyret have en meget høj slidstyrke.

Håndboldudstyr hjælper med forebyggelse af skader

En stor del af sortimentet af håndboldudstyr har det formål at beskytte kroppen og at forebygge skader. Mange håndboldspillere bruger et sportsbind til håndbold, som knæbind med pude, ankelbind, albuebind med pude eller kompressionssleeve til armen. Mange bruger også en tandbeskytter, og de fleste målmænd har en skridtbeskytter. Alt sammen med det formål at beskytte kroppen eller at forebygge skader.

Harpiks og tilbehør fylder en stor del af håndbold udstyr

Harpiks fylder en stor del af håndboldsporten – og de fleste håndboldspillere har både elsket og hadet det! Fra U14 og opefter spilles der med harpiks, og på banen er det et fantastisk redskab. Men udenfor banen er det et mareridt, når det kommer på håndboldtøjet, håndboldskoene og gulvet. For slet ikke at snakke om, at få det af hænderne igen, eller at få renset bolden for skidt og snavs!

Der findes heldigvis forskellige udgaver af harpiks til håndbold, hvor nogle ikke er så kraftige, som det originale håndbold harpiks. Det kan med fordel bruges hos amatørspillerne, uden at det gør noget, og så er det meget lettere at rengøre.
Skulle det alligevel komme på tøjet og skoene, eller når man skal have det af hænderne og bolden, kan man heldigvis købe forskellige former for for harpiksvask & fjerner, som er specialudviklet til at fjerne harpiks.

Håndboldudstyr købes ofte af klubben eller foreningen

Det er sjældent at man, som håndboldspiller, selv skal sørge for håndboldudstyr, især hvis man spiller på et lidt højere niveau. Vi har stor erfaring med håndboldudstyr og med klubaftaler, og er derfor en rigtig god samarbejdspartner for håndboldklubben eller foreningen. Kontakt os og få et rigtig godt tilbud på forskelligt håndboldudstyr med store besparelser ved køb af større mængder.

Håndboldshorts – Shorts til håndbold
By

Håndboldshorts, håndboldtrøjer og håndboldstrømperer blot noget af det, du skal have anskaffet dig, hvis du skal spille håndbold i din fritid. Håndboldtøj omfatter mange forskellige beklædningsgenstande –…

Håndbolde – Bolde til håndhold
By

En håndbold er ikke blot en håndbold. I dag findes der mange hundrede forskellige håndbolde, hvor faktorer som størrelse, kvalitet og slidstyrke kan adskille sig markant.…