Sådan sørger du for at holde din krop i gang i sommervarmen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sommervarmen har så småt begyndt at tage over i Danmark. Med enkelte dage hvor temperaturen viser over 30 grader, kan det være svært at få sig selv til at huske på, at kroppen gerne skal holde sig i gang. Også til trods for varmen.

Derfor har vi i nedenstående skriv taget et kig på, hvad du kan foretage dig af aktiviteter i den danske sommervarme, som samtidig er med til at holde din krop i gang. Rigtigt mange danskere kommer ud af form i sommerperioden, og det er ekstremt ærgerligt, da det ofte betyder, at man må starte forfra med sin form, når sommeren er ovre.

Vores tips herunder spænder bredt, og vi vil derfor på forhånd gerne advare om, at enkelte tips herunder kan virke stødende for nogle.

Svømning kan være med til at holde din krop afkølet og i gang

Det er ikke ofte, at man kommer ud for en sportsgren, som både kan holde kroppen afkølet og samtidig få pulsen helt op. Det er dog tilfældet med svømning, som dermed bliver vores første gode tip i artiklen.

Du har naturligvis mulighed for at svømme ude i havet. Er det dog stadig for koldt, så kan den lokale svømmehal uden tvivl tilbyde nogle svømmebaner, som kan få din puls op og ringe.

Er du dog ikke helt vild med at svømme baner, og vil du gerne ud og opleve noget, når du drager ud på en svømmetur, så kan du med fordel undersøge, om der er muligheder for dykning tæt på dig. Dykning bliver mere og mere populært i Danmark, og du vil derfor uden tvivl kunne finde nogen i dit lokalområde, som du kan tage ud og dykke med.

Det kræver ikke specielt meget udstyr at komme i gang med at dykke. Herfra anbefaler vi dog, at du investerer i en dykkercomputer, da det vil give dig en masse spændende data, som du kan analysere efterfølgende. En dykkercomputer behøver ikke koste alverden.

Den lokale løbeklub har uden tvivl en plads til dig

I de fleste byer i Danmark er der blevet startet en løbeklub. Her samles man op til flere gange i ugen for at få nogle kilometer i benene. Ofte er der forskellige niveauer, og du bør derfor kunne finde frem til nogle løbekammerater, som er på nogenlunde samme niveau som dig.

Løb kan dog godt blive meget varmt i sommervarmen, og derfor anbefaler vi, at man husker at drikke nok med vand, inden den står på løb rundt i byen.

Skulle der ikke være en løbeklub hos dig, så prøv og undersøg de omkringliggende byer.

Forbrænd kalorier ved hjælp af lagengymnastik

Husker du de ord, som vi skrev i indledningen af denne artikel? I så fald kan du næsten gætte dig til, hvad det skal handle om nu. Lagengymnastik kan nemlig sagtens være en måde, hvorpå du kan holde din krop i gang i sommermånederne. Det kan ofte være lidt koldere indendørs, når temperaturen udenfor sniger sig op over de 30 grader udenfor, og her kan der godt tænkes i alternative former for sport.

Skulle du ikke have en partner, som kan deltage i aktiviteten, så er der naturligvis mulighed for at købe sig til eksempelvis en vibrator, hvis man er kvinde. Her vil vi dog lade det være op til fantasien, hvordan man på bedst mulig vis får pulsen op.

Prøv kræfter med squash

Det er stadig de færreste danskere, der har prøvet kræfter med squash. Det kan være en rigtigt god sportsgren at få pulsen op til, og de første par gange vil der uden tvivl være brug for nogle pauser. Squash er fyldt med en masse bevægelser, man ikke normalt laver, og derfor er man også sikret ømme muskler flere dage ud i fremtiden.

Squashbaner kan ofte lejes i den lokale hal.

Del.

Skriv en kommentar