Sådan får du råd til golfudstyr (Guide)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Denne artikel er sponsoreret.

Det er ikke altid lige nemt at få økonomien til at hænge sammen, hvis man ønsker at investere i golfudstyr. Sagen er nemlig den, at det hurtigt kan komme op og koste mange tusinde kroner, hvis ikke man blot ønsker at erhverve sig noget billigt udstyr, der alligevel vil skulle udskiftes indenfor kort tid.

Vi vil i det følgende skriv kigge nærmere på, hvordan man kan få råd til at investere i ordentligt golfudstyr, som vil bringe spilleglæde mange år ud i fremtiden.

Læg penge til side hver måned

Et af de mest fornuftige råd er naturligvis at spare op. Har du en fast indkomst, kan du med fordel udarbejde et budget, hvor du har mulighed for at se, hvor meget du har tilbage efter faste og variable omkostninger.

Ønsker du at udarbejde et budget, så kan du med fordel benytte dig af eksempelvis Microsoft Excel eller Google Sheets. Her anbefales det, at du tager følgende oplysninger med i beregningen.

  • Fast indkomst per måned
  • Forventede variable omkostninger per måned
  • Faste omkostninger per måned

Det kan også være en god ide at tage en ekstra ”buffer” med, hvis der pludselig skulle ske noget uventet.

Ud fra ovenstående inputs vil du kunne se, hvad du hver måned har til overs. Disse penge kan du lægge til side, så der snarest kan blive til nyt golfudstyr.

Et lån på nettet kan være et alternativ

Mange danskere tyr til lån på nettet, når der mangler likvide midler. Det er dog ikke altid, at baggrunden for at ansøge om et online lån er lige fornuftig. Derfor anbefaler vi naturligvis, at man udelukkende optager et lån på nettet, hvis man har et fornuftigt overblik over sin egen privatøkonomi, og at man derudover er fuldstændigt sikker på, at man vil kunne betale lånet tilbage indenfor den låneperiode, der vil blive sat.

Låne ekspert Tim Petersson udtaler: ”Hvis man skal låne på nettet, så skal man være klar over, at det er et dyrere alternativ, da man skal betale renter. Derfor kan det godt betale sig at sammenligne lånemulighederne online, så man er sikret det billigste lån”.

Ønsker du at sammenligne mulighederne på nettet? Så find mulighederne på laan247.dk.

Køb golfudstyret brugt og spar en masse penge

Der kan være mange fordele i at kigge efter, om ikke golfudstyret kan købes brugt. Det kan eksempelvis gøres følgende steder.

  • DBA
  • GulogGratis
  • Diverse Facebook-sider

Der er naturligvis mange penge at spare, når man køber sit udstyr til golf brugt. Det behøver endvidere heller ikke at betyde, at kvaliteten af udstyret er markant dårligere, end hvis udstyret købes fra ny tilstand. Det er blot vigtigt, at du sørger for at tjekke udstyret godt igennem, så du er sikker på, at der ikke pludselig skulle komme en ubehagelig overraskelse, næste gang du befinder dig på greenen.

Vi håber, at ovenstående har givet dig inspiration til, hvordan du kan få råd til dit nye golfudstyr. Herfra lyder opfordringen, at man i første omgang forsøger at søge andre alternativer end lån, da det hurtigt kan blive en yderst dyr fornøjelse.

Del.

Skriv en kommentar