Basketball skud der giver succes i professionel basketball

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vil du gerne kunne læse spillet, når de professionelle basketballspillere er på banen, så er du nødt til  at have en lille smule kendskab, til spillets regler og til de forskellige skud der er i spillet. Herunder  finder du nyttig viden om de vigtigste skud i basketball. Nøglen til succes er at forstå selve spillet  og de vigtigste skud der er i spillet. Det er rigtig god viden, som er helt nødvendig at have hvis du  vil spille på betting sider uden dansk licens.  

Forskellige typer skud i basketball

Der findes forskellige skud som du lige bliver nødt til at kende, hvis du gerne vil spille på  basketball på de bedste betting sider

• Dunk eller Slam Dunk. Dunk, som er det samme som Slam og som, sjovt nok, også kaldes  Slam Dunk, er når bolden tyres gennem kurven og ned i gulvet. Dunk er lidt en gengivelse  af den lyd det giver, når bolde rammer jorden.  

• Tip Dunk. Bolden gribes i luften, og sendes direkte i kurven. Tip dunk er svært og kan kun  lade sig gøre under de helt rigtige omstændigheder. 

• Alleyhoop Dunk. Det mest avancerede Dunk er et Alleyhoop Dunk. Bolden gribes, mens  den er i luften. Dunket laves direkte og uden at spilleren når at ramme jorden.  • Underhåndskastet. Det her er et meget sikkert kast. Det bliver ofte kaldt for et tøsekast eller  et bedstemorkast.  

• Air ball. Air ball er det mest kiksede skud der findes. Det er et skævt skud. Ikke skævt med  vilje. Et skævt skud eller en Air ball er slemt i sig selv, men laver du en Air ball på straffe  er det rigtig slemt. 

• Straffekast. Straffekast er det kast der gives, kvit og frit, helt uden forsvarsspillere eller  andre. Straffekast i basketball er det samme som straffespark i fodbold. At have is i maven  og at være en dygtig spiller når det gælder at Dunke og at tage straffekast, er alfa og omega  som basketball spiller i den professionelle ende. 

• Indkast. Indkast er det samme i basketball som i fodbold.  Har du styr på alle overstående skud i basketball, så er du godt klædt på til at spille på basketball på  betting sider uden dansk licens.  

basketball

Dunk eller Slam Dunk

Dunk og Slam Dunk er det samme. Begge dele betyder at hamre bolden gennem kurven, med stor  kraft, så den dunker ned i jorden. At være dygtig til at dunke i basketball, er lige så vigtigt som at  være god til at score i fodbold. En spiller der ikke kan, eller ofte fejler i at dunke, når ikke langt i den professionelle basketball verden. Det er fint at være teknisk dygtig og at kunne læse spillet,  men kan du ikke dunke, så når du altså ingen vegne. 

Tip Dunk

Tip Dunk bliver også kaldt for Stick back Dunk. Tip dunk er afhængig af de rette omstændigheder.  Det er som regel i et brændt skud forsøg. Bolden gribes, mens den er i luften og tippes over i  kurven. For at komme i nærheden af at kunne lave et Tip Dunk, er du nødt til i forvejen at være  rigtig god til at dunke. Du har også brug for en del teknisk kunnen. Det vigtigste er dog at du kan  læse spillet og forudse muligheden. Tip Dunk er ikke noget der sker hele tiden igennem en kamp.  Det handler i høj grad om at være på rette sted til rette tid.


Alleyhoop Dunk 


Dette dunk er næsten umuligt, men det sker alligevel af og til. Spilleren griber bolden i luften, når at  dunke den, uden selv at ramme jorden i mellemtiden. Dette dunk er både teknisk svært og handler  igen om at kunne læse spillet. Rette tid og rette sted er også afgørende for Alleyhoop Dunk.

Underhåndskastet 

Tøse kastet eller bedstemor kastet, kært barn har mange navne. Underhåndskastet er meget  undervurderet og har lidt ryg for at være taberagtigt. Til gengæld er det et meget sikkert kast. Det er  super nemt og kan læres af alle. Det er måske lidt kedeligt, men det er både korrekt og meget  sikkert. Som aflevering er det langt bedre end alle andre kast. At være dygtig til underhåndskast er  dog ikke nok hvis man vil mænge sig med toppen i professionel basketball. Du skal kunne dunke,  læse spillet og være teknisk dygtig. Har du i tillæg et godt underhåndskast, ja så er du godt på vej.  Dette er godt at vide, hvis du vil spille på basketball på betting sider uden dansk licens.  

Air ball 

Air ball er det absolut mest kiksede skud der findes i basketball. Det er et utilsigtet skævt skud. På  straffekast er Air ball absolut det værst tænkelige der kan ske. Desværre sker det ind i mellem.

Del.

Skriv en kommentar