Vigtigt at smide benene op efter endt træning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vil du gerne i god form? I så fald er det vigtigt, at du træner hårdt. Det er du næppe i tvivl om. Hvad mange dog glemmer er, at det også er vigtigt at restituere efter træning.

Glemmer du at restituere, kan det medføre, at du ikke blot løber tør for energi, men også, at du ender med at pådrage dig en skade.

Har du et af de mange lækre sildebensborde stående hjemme i stuen, så husk at smække benene op, når du kommer hjem efter din løbetur eller lignende.

Rigtig mange glemmer det

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der glemmer at restituere, når de vender hjem efter endt træning. 

Der kan være mange grunde til, at man ikke får det gjort. Uanset hvad der er grunden til det, er det dog vigtigt, at man har fokus på at få det gjort.

Der er mange måder at restituere på, hvorfor der ikke er en bestemt måde, du skal gøre det på. Derimod skal du finde ud af, hvordan det fungerer bedst for netop dig, når du skal koble fra.

Behøver ikke at tage lang tid

Mange tror, at man er nødt til at sidde eller ligge på sofaen i flere timer, når man skal restituere. Har man ikke tid eller lyst til dette, er det faktisk ikke noget, der er krav om.

Derimod kan det sagtens lade sig gøre at restituere på relativt kort tid. Særligt i de første 20 minutter efter endt træning, er det vigtigt at koble helt fra.

Herefter er der intet, der står i vejen for, at du f.eks. tager på arbejde, at du klarer noget husligt arbejde eller deslige. Du skal derfor ikke tro, at du er tvunget til at være bundet til din sofa resten af dagen.

Alle har forskellige måder at restituere på

Som der er givet udtryk for herover, er der flere måder at restituere på. Derfor er det også helt naturligt, at alle har deres egne måder at restituere på.

Mange foretrækker at smide sig på sofaen, når de vender hjem efter en træning. De fleste vælger at tænde for fjernsynet, så de har noget at fordrive tiden med imens.

Det er dog ikke alle, der mener, at det er den bedste måde at gøre det på. Der er nemlig også rigtig mange, der vælger at læse en bog, blot at få lidt at drikke eller noget helt tredje.

Del.

Skriv en kommentar