Varmebukser – Kom din lyskeskade til livs

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Varmebukser eller varmeshorts giver varme og støtte til lyskeregionen, hofterne og/eller lænden. Varmebukser er en speciel form for sportsbind, men de grundlæggende princippet fra almindelige sportsbind går igen i varmeshorts. Der findes flere forskellige typer af varmebukser: Allround varmebukser, som dækker hele området, og mere fokuserede varmebukser, som kun dækker et specielt område.

Vi anbefaler:

Hvilke funktioner har varmebukser?

Varmebukser kan bruges til forskellige formål, blandt andet:

➔ Forebyggelse af skader i lyske-, hofte- og lænderegionen
➔ Stabilitet og støtte til lysken
➔ Kompression i større eller mindre grad af lyske og hofter

Hvilken størrelse varmeshorts skal jeg vælge?

Et par varmeshorts skal, som andre sportsbind, sidde tæt med god kompression. Kompressionen øger blodcirkulationen i lyske-, hofte- og lænderegionen, men har også den funktion, at bukserne holder sin placering.

Er man i tvivl om to størrelser, anbefaler vi altid at tage den mindste – da det i 9 ud af 10 tilfælde viser sig, at det er den rigtige størrelser i sidste ende. Varmeshorts er lavet i nogle strækbare materialer, som giver sig efter nogen tids brug. Derudover mister varmebukserne sin funktion, hvis de sidder for løst, og bliver dermed blot en irritation at have på. Så er der tvivl mellem to størrelser – vælg altid den mindste. Alle anbefalinger har dog undtagelser – og her snakker vi det éne ud af de ti tilfælde. Har man en væsentlig større muskulatur omkring lår og hofter end den gennemsnitlige krop, anbefaler vi at vælge den største størrelse af de to.

Husk at du på Sportsway.dk har fri bytteservice, hvilket indebærer, at du ubegrænset kan bytte til en anden størrelse, helt gratis – og hurtigt!

Skal jeg være opmærksom på noget inden køb af varmebukser?

Hovedreglen er, som ved andre sportsbind, at de kun bør benyttes ved relativ stor risiko for overbelastninger eller under genoptræningen efter skader i lyske- hofte- og lænderegionen – og varmebukserne må aldrig stå alene! De skal altid kombineres med genoptræning af lysken, hofterne eller lænden!

Varmeshorts kan fås i flere forskellige materialer i flere forskellige kvaliteter. Desværre kommer der flere og flere dårlige og billige knæbind på markedet. Problemet er ikke den billige pris – men den dårlige kvalitet. Chancen for at disse varmebukser i dårlig kvalitet kan give den optimale støtte og varme til lyskeregionen, er desværre yderst begrænset – faktisk kan man let risikere, at de blot gør problemet endnu større! På Sportsway har vi altid kun de bedste varmeshorts i højeste kvalitet i vores sortiment.

Hvilke typer varmebukser findes der?

De fleste varmebukser på markedet er produceret i strækbare og fleksible materialer, for at give den optimale pasform og bevægelighed. Materialerne er derudover svedtransporterende og åndbare, så huden og stoffet hele tiden holdes tørt.

Derudover kommer langt de fleste varmeshorts med elastik, og ofte også snøre omkring livet, så de let kan justeres individuelt.

Allround Varmebukser: Den helt almindelige varmebuks, som giver en ensformig og fordelt støtte og varmedannelse til hele lyske-, hofte- og lænderegionen. Der er ingen specielle fokusområder – hele regionen er i fokus.

Varmebukser med Lycra: En mere speciel varmebuks, som giver fokuseret støtte til hofterne. Omkring skridtet er de lavet i materialet Lycra, som ingen støtte og varme giver, men har en yderst effektiv svedtransport, åndbarhed og bevægelsesfrihed.

Och aldrig ta dem mer än ett par gånger varje månad. Om du precis börjar med Köp Generiska Cialis online utan recept till ett riktigt öve, är detta ett bra sätt att lära sig om din kropp fortfarande behöver en boost innan du verkligen går in på saker.
Del.

Skriv en kommentar