Værd at vide om Let’s Dance danseskole

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Hvis du leder efter en danseskole, der kan hjælpe dig med at slippe din indre danser løs, skal du ikke lede længere end til Let’s Dance. Danseskolen tilbyder undervisning i en række forskellige stilarter, fra ballet til hiphop, så du kan finde det, der passer bedst til din personlighed og dit færdighedsniveau. Læs mere om Let’s Dance i artiklen her.

Dansestudie med mange stilarter

Let’s Dance er en danseskole i Århus, mere nøjagtigt Viby og Risskov, der har hold i ballet, hiphop og mange andre dansestilarter. Du vil derfor have god mulighed for at finde det, der passer perfekt til din personlighed. Danseskolen, der drives af Marianne Eihilt og Brian Eriksen, har eksisteret i mange år og har hjulpet folk med at blive dygtige dansere både professionelt, men også på amatørplan. Hvis du gerne vil blive bedre til at danse ballet, salsa, standarddans eller noget helt fjerde, så vil Let’s Dance have mange muligheder for dig. Du kan prøve forskellige hold og mærke efter, hvad der falder mest i din smag og danserytme.

Dygtige undervisere hos Let’s Dance

Alle underviserne hos Let’s Dance er dygtige til deres egne dansestilarter. Nogle er bedre til hiphop, ballet eller andre variationer, men alle vil sørge for, at du får god tid til at lære de nye danse at kende. Hvis du ikke er vant til at danse, vil underviserne gå langsomt frem i starten og hjælpe dig med at lære de grundlæggende trin. Efterhånden som du bliver bedre, så vil de øge tempoet og hjælpe dig med at perfektionere din teknik. Du kan komme til timer med Marianne Eihilt, hvor du kan kaste dig over danse, som du kender fra Vild Med Dans på TV 2. Hvis du og din partner skal prøve en anderledes oplevelse sammen, så vil en time hos hende helt sikker være sjov og anderledes.

Sjov og støttende atmosfære

Atmosfæren hos Let’s Dance er både sjov, seriøs og motiverende. De andre elever er venlige og imødekommende, så du vil føle dig hjemme fra din første time. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren danser, vil Let’s Dance byde dig velkommen. Selv hvis du føler, at du ikke helt er dygtig nok, eller du ikke er sikker på dine danseevner, vil den støttende atmosfære give dig selvtillid til at prøve nye ting. Du ved aldrig, måske overrasker du dig selv!

Hvis du drømmer om at blive bedre til dans eller prøve en nye danseart, så vil Let’s Dance være det passende sted for dig at gå. Danseskolen tilbyder en bred vifte af hold, dygtige lærere og en støttende atmosfære, så du føler dig hjemme.

Del.

Skriv en kommentar