Udendørs bordtennisbord – Dette skal du være opmærksom på!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har man først spillet bordtennis, ved man hvor mange timers underholdning, der ligger i det, og har man allerede et bordtennisbord, ved man også, at dette med garanti altid ender som festens midtpunkt. I det følgende vil vi slå to fluer med et smæk og skabe rammerne for den perfekte havefest med et fedt udendørs bordtennisbord, der vil gøre din kommende fest i det fri til en uforglemmelig aften.

3 ting du skal kigge efter i et udendørs bordtennisbord

Når du går på jagt efter et udendørs bordtennisbord, bør du holde særligt øje med hvor flytbart dit bord er. Den danske sommer er lang og mild, men på et tidspunkt kommer efteråret og vinterens kulde, og det kan i værste tilfælde ødelægge dit bord, hvis ikke du får det flyttet ind et tørt sted. Så for at dit bordtennisbord skal holde i mange sæsoner, i sommerens til tider skiftende vejr, bør du holde øje med følgende 3 ting:

  • Kommer dit bordtennisbord med hjul? Dette vil gøre dit liv meget nemmere, når du flytter rundt på bordet afhængig af vejrforhold. Hjulene gør bordet let transportabelt, men du skal samtidig også sørge for, at der er stopklodser for disse hjul, således at bordet kan stå på alt slags underlag ude i det fri.
  • Tjek om bordet kan foldes sammen på midten, da dette gør at du nemmere kan opbevare dit bord, når du ikke bruger det. Et foldbart bord kan være enormt anvendeligt, hvis man fx bor i lejlighed, og skal have bordet til at være i et kælderrum.
  • Når du køber dit nye udendørs bordtennisbord, bør du kontrollere med forhandleren, at kvaliteten og materiale af bordet er i orden. Bordpladen på et udendørs bordtennisbord skal kunne tåle vejrskifte og samtidig være mere robust end et indendørs bordtennisbord skal.

De 3 bedste udendørs bordtennisborde til prisen

Sport 100 S Crossover udendørs bordtennisbord set til 2.885 kr.

Dette bordtennisbord opfylder alle krav til mange timers underholdning og til sæsoner langt ud i fremtiden også. Med slidstærke hjul, et foldbart bord i god kvalitet samt 10 års reservedeles garanti er der ikke meget at tage fejl af. Dette bord har det hele, og er til en aldeles rimelig pris.

Sponeta Hobby Line udendørs bordtennisbord set til 2.999 kr.

Med dette bord er du garanteret høj kvalitet lige fra første serv. Med i prisen er der inkluderet aldeles slidstærke materialer, der tåler sommerens skiftende vejr, foldbart bord der låser sig fast når det ikke er i brug samt 4 ekstra reservehjul.

Cornilleau 540 Outdoor udendørs bordtennisbord set til 6.875 kr.

Skal dit nye udendørs bordtennisbord være robust og holde til lidt af hvert, så tag et kig på denne model der er godkendt til turneringsspil af det franske bordtennisforbund. Med i prisen får du et 100% rustfrit og vejrbestandigt bord, der kan foldes sammen og rulles til side når det ikke er i brug. Til sidst er overfladen på bordet mat, så evt. solskin ikke kan genere spillerne.

3 sjove festlege med brug af bordtennisbord

Som en sidste bemærkning vil vi kort nævne, at når du har erhvervet dig det helt rigtige udendørs bordtennisbord, kan dette også sagtens bruges til mange andre ting end bare et sjovt spil bordtennis. Fx kan I til den næste havefest bruge det til at spille det populære øl spil kaldet ”beer-pong”, en omgang ”jorden rundt” eller måske en sjov bordtennisturnering? Det er kun fantasien der sætter grænser, og dit nye bordtennisbord vil med garanti være festens underholdende midtpunkt.

Del.

Skriv en kommentar