Tre gode grunde til at købe dig en elcykel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Du knokler på den gamle stålhest på vej op ad en bakke. Du træder i pedalerne så godt som du overhovedet kan og føler ikke at du rykker dig en bjælde. Du kigger dig over venstre skulder. Her kommer en pæn ældre dame. Hun er også på cykel. Hun overhaler dig! Hvordan er det muligt? Tankerne strømmer gennem dit hoved indtil du ser det elektriske batteri på hendes cykel. Det er en elcykel.

Flere og flere forbrugere vælger elcyklen. Læs med her om fordelene ved dette alternativ til din gamle havelåge.

Spar på transportomkostningerne

En gennemsnitsfamilie i Danmark bruger op over 3000kr om måneden på transport når vi tæller vores biler og det hele med. På et år er det mere end 40000kr. Penge I kunne bruge på at blive solbrændte på Costa del Sol, eller forsøde tilværelsen på en anden facon. En elcykel vil kunne spare dig for mange udgifter. Når den først er købt ind, er der lave udgifter til vedligehold, og forbruget til el, er stadig så uvæsentligt, at du vil kunne se luft i budgettet. Kig på Raleigh elcykler for at få en ide om hvad for en elcykel der kunne passe til dig.

Få motion men overbelast ikke din krop

En ting er pengepungen, noget andet er motion. Vi ved jo alle at vi burde tage cyklen noget mere, men hvis du har små 20 på arbejde i bil, så kan det altså godt være lidt svært at få logistikken i familien til at hænge sammen på de travle hverdage, hvis du fra den ene dag til den anden skal skifte det ud med en noget længere cykeltur – og indregne tid til at skifte din svedige t-shirt ud når du kommer frem på arbejde. Med elcyklen er de lange cykelture langt hurtigere, og du ankommer heller ikke helt svedig. Det betyder at du vil tage elcyklen i brug langt oftere og dermed på den lange bane vælge den mulighed der er sundest for dit velvære.

Det grønne aftryk

Sidst men ikke mindst er det grønne aftryk. Den dejlige bil med aircondition er en værre miljøsviner og det er cyklen det perfekte middel imod. Du skal stadig ikke sidde og hænge i den offentlige transport, og har fuld fleksibilitet ligesom med bilen. Du gør bare noget godt for både dig selv og klimaet ved at vælge denne løsning. Op på jernhesten og kom hurtigt langt omkring.

Del.

Skriv en kommentar