Træningsudstyr til din hjemmetræning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Alle træningscentre har i længere tid haft lukket, og det har fået flere til, at begynde at hjemmetræne i stedet.

Men det er svært, at have en ordenlig hjemmetræning uden det rette træningsudstyr, og derfor bør du investere i lidt grej til din hjemmetræning, for at få det optimale ud af din hjemmetræning. 

Der findes meget forskelligt træningsudstyr på det danske marked, og noget af det er ”must have”, hvor andre er ”nice to have”, og ikke særligt brugbart.

Vi vil i denne artikel komme med vores bud på tre produkter, du skal købe til din hjemmetræning.

Smartwatch – Yderst velegnet til løbetræning

Et smartwatch kan selvfølgelig ligesom et almindeligt ur vise klokken, men det kan også holde styr på ens træning, uanset om det er løbetræning, fodboldtræning, styrketræning eller noget helt andet.

Mange bruger primært deres smartwatch til løbetræning, da det er udstyret med både GPS og puls, som er to redskaber der yderst velegnet til løb.

Med disse to redskaber kan du nemt holde styr på, hvor langt du har løbet, og hvad din puls er, og har været under din cardio.

Ved at bruge pulsmåling i din løbetræning, kan du lave en yderst målrettet løbetræning, så du får en løbetræning der er specielt designet til dine mål med træningen.

Vægtveste – God til øvelser med kropsvægt

En vægtvest er flittigt brugt indenfor Cross-fitter, og bruges i de forskellige WOD’s (Workout Of the Day).

Men en vægtvest er også blevet et populært træningsudstyr til hjemmet, og flere bestiller dette produkt, til at gøre deres hjemmetrænings øvelser med kropsvægt mere krævende og intense.

Derudover er en vægtvest også velegnet til, at gøre løbetræningen hårdere og mere intens.

Der findes mange forskellige typer af vægtveste på markedet, og du kan få nogle vægtveste der kun vejer 3 kg, og nogle der vejer helt op til 30 kg, som er til de virkelige hardcore træningsudøver.

Hvor tung vægtvesten skal være, kommer an på dit niveau og behov til vægtvesten.

EMS-apparat – God til afveksling fra øvelser og løbeturer

Nogle dage orker man bare ikke at træne, og disse dage er et EMS-apparat genialt, og du kan få en effektiv træning på sofaen uden at få sved på panden.

EMS-træning fungerer ved, at EMS-apparatet udsender elektriske impulser ind i dine muskler, som får dem til, at trække sig sammen, lidt ligesom vi kender fra styrketræning.

Et EMS-apparat er også rigtig god til folk, der har nogle skader der kræver genoptræning.

Del.

Skriv en kommentar