Tennisketcher – Udvalg fra Yonex & Babolat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En god tennisketcher er et must-have for alle tennisspillere, da tennisketcheren trods alt udgør det vigtigste element overhovedet.

Der findes mange tusinde forskellige tennisketchere, så hvordan bærer du dig ad med at finde din ideelle ketcher? Det er dét spørgsmål, du skal forsøge at finde svar på, hvis du gerne vil blive en endnu bedre tennisspiller.

Definitionen på den perfekte tennisketcher

Du bliver skuffet, hvis du troede, at der fandtes en officiel definition på den perfekte tennisketcher. Det er nemlig ikke tilfældet, selvom mange tennisstjerner tidligere er kommet med deres bud på, hvad der definerer en god tennisketcher.

En perfekt tennisketcher for dig er ikke nødvendigvis en perfekt ketcher for din bedste ven eller holdkammerat. Det er nemlig en meget individuel sag, hvor der skal tages højde for mange personlige ønsker og behov. Er tennis en helt ny verden for dig, så skal du måske bruge lidt hjælp til at finde den helt rigtige ketcher.

Lad os kigge på de mest betydningsfulde faktorer ift. valg af ketcher herunder:

  • Grebsstørrelse – Det er alfa omega, at du har et perfekt greb om din tennisketcher, hvis du skal kunne udnytte dit fulde potentiale. Du kan sikre dig et godt greb ved at vælge den grebsstørrelse, der passer bedst til din håndstørrelse og spillestil. Spørg om hjælp til at vælge den rigtige størrelse, hvis du er i tvivl.
  • Opstrengningsmønster– Dernæst er du nødt til at lægge mærke til ketcherens opstrengningsmønster, da det er et yderst betydeligt element. Du skal i den anledning være opmærksom på, hvor langt strengene sidder fra hinanden. Der er både fordele og ulemper ved, at strengene sidder tæt. Mønstret har bl.a. betydning for din kontrol af ketcheren og hastigheden i dine slag.
  • Størrelse– Slutteligt skal du tage højde for ketcherens størrelse og vægt, da det også har stor betydning for dit spil. Jo større ketcherhoved, desto nemmere er det at ramme bolden. Tennisketchere fremstilles i mange forskellige størrelser og vægtklasser, da der skal være ketchere for både nybegyndere, erfarne og professionelle.

Valg af tennisketcher efter niveau

I de forrige afsnit kunne du læse, hvilke faktorer der er de vigtigste, når man skal købe en ny ketcher. Det er vigtig viden, men det vigtigste er, at du vælger en tennisketcher, som passer til dit nuværende niveau. Det er i den forbindelse afgørende, at du er ærlig over for dig selv. Det hjælper ikke noget at købe en topprofessionel ketcher, hvis man er helt ny i tennisfaget.

Skal du købe en tennisketcher for første gang, så kan du med fordel alliere dig med en fagkyndig person, som har helt styr på, hvad man skal tage højde for.

Køb den bedste tennisketcher

Er du på udkig efter den bedste tennisketcher, så skal du da handle online ligesom mange andre tennisspillere har gjort. I dag kan man købe alle former for tennisudstyr på nettet, og tennisketchere er naturligvis ingen undtagelse. Der bliver hele tiden udviklet nye ketchere, som løbende bliver sat til salg online. Det er derfor værd at holde sig opdateret.

Finder du en tennisketcher, som opfylder alle dine krav, så smid den i kurven og få den leveret til din adresse. Du kan handle udstyr døgnet rundt.

Del.

Skriv en kommentar