Tennisbolde – Markedets bedste tennisbold

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I tennis taler man altid om bolde i flertal, da man har brug for mange tennisbolde til både træning og kamp. Derfor bør du opruste dit lager, hvis du kun ligger inde med et mindre antal bolde.

En tennisbold er ikke bare en tennisbold. Der kan nemlig være stor forskel på de markedsførte bolde, hvad angår blødhed, størrelse og vægt. Disse faktorer og mange andre skal du tage højde for, når du skal købe tennisbolde.

Krav til tennisbolde

I dag skal tennisbolde leve op til en række kriterier, som er bestemt af International Tennis Federation (ITF). Forbundet stiller krav til både størrelse, deformation, opspring og vægt. Du kan læse alt om de aktuelle kriterier på forbundets hjemmeside, hvis du er nysgerrig.

Langt de fleste tennisbolde er gule, men der findes også hvide bolde. Foruden de traditionelle tennisbolde er der også mulighed for at købe skumtennisbolde. De bløde skumtennisbolde kan bruges til minitennis eller træning. Det kan være en idé at købe begge varianter, hvis man gerne vil have bolde til forskellige formål.

Du kan som udgangspunkt stole trygt på, at de tennisbolde som forhandles på det danske marked, lever op til de gældende regler på området.

Tennisbolde til små og store spillere

Tennisbolde fremstilles som bekendt i flere forskellige hårdheder, da der skal tages hensyn til forskellige aldersgrupper og niveauer. Det er altså ikke underordnet, hvilke bolde du køber, da nogle bolde er dedikeret til børn, mens andre er udviklet til voksne.

Er tennisbolden enten alt for blød eller alt for hård, så kan det gå ud over din præstation, og det vil jo være en skam. Ergo er det vigtigt, at du finder din ideelle hårdhed. Få evt. vejledning, hvis du ikke har kendskab til de forskellige hårdheder.

Gå aldrig ned på bolde

Uanset hvor godt du passer på dine tennisbolde, så vil du erfare, at de ikke holder evigt. Når en tennisbold er brugt tilstrækkeligt mange gange, vil den lige så stille blive slidt og miste sine vigtige egenskaber. Du kan eksempelvis komme ud for, at din tennisbold ikke hopper så langt eller hurtigt, som den har gjort tidligere grundet slid.

Det er sund fornuft at købe stort ind, da man aldrig bør gå ned på bolde. Du har nemlig ikke meget at bruge en ketcher til, hvis du ikke har nogle bolde at spille med. Hvor mange bolde du har brug for er svært at svare på, men køb hellere rigeligt.

Køb tennisbolde online

Der er ingen lovlig undskyldning for at løbe tør for funktionelle tennisbolde, når det er så nemt, hurtigt og billigt at købe bolde til netop denne sportsgren på nettet. Alle former for tennistilbehør kan købes på nettet, og tennisbolde er selvfølgelig ingen undtagelse.

Tennisbolde sælges normalt i rør og indeholder 3-4 bolde, så spørgsmålet er, hvor mange rør du skal bruge? Du kan spare både tid og penge ved at købe tennisbolde til et helt års brug, men du kan også blot vælge at købe en håndfuld bolde. Hvad enten du vil købe et større eller mindre parti, så skal du vide, at det er let som en leg at bestille bolde på nettet. Læn dig tilbage og nyd det store udvalg med det samme.

Del.

Skriv en kommentar