Stød- & vibrationsdæmper til tennis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der findes traditionelt tennisudstyr, og så findes der stød- og vibrationsdæmpere, som er i en kategori for sig. Denne lidt specielle form for udstyr bruges hovedsageligt af erfarne og professionelle spillere, men kan også sagtens bruges af nybegyndere.

Hvorfor er det en fordel at bruge en stød- og vibrationsdæmper?

At bruge en stød- og vibrationsdæmper er ikke et krav, men derimod en rigtig god idé, hvis man gerne vil være garanteret perfekt komfort, når man spiller tennis. Den klassiske dæmper placeres nederst i ketcherens hoved. Dæmperen er så lille, at man nemt kan overse den, men den har ikke desto mindre en rigtig god virkning.

Er du i tvivl om, hvad en stød- og vibrationsdæmper er, og hvad den gør, så kan vi fortælle dig, at den neutraliserer stødet i armen, så du kan minimere din skadesrisiko. Stød og vibrationer kan nemt føre til skader, hvorfor det er værd at beskytte sig med denne lille enhed. Det er meget nemmere og bedre at forebygge skader end at behandle dem. Af følgende årsag bør du købe alt det udstyr, der kan give dig en tryggere oplevelse.

Der er efterhånden mange store tennisstjerner såvel som fritidsspillere, som har fået øjnene op for, at det er fornuftigt at bruge en stød- og vibrationsdæmper. Der findes nemlig ikke et produkt, som er bedre til at forebygge skader forårsaget af stød og vibrationer end denne dæmper. Den omtalte dæmper kan erhverves til en meget beskeden pris, så du behøver ikke at frygte, at det bliver et dyrt indkøb.

Montér den korrekt

Din første opgave er at købe den bedste stød- og vibrationsdæmper til prisen. Det kan du gøre på nettet, hvor udvalget er imponerende stort. Kig dig blot omkring og oplev, hvor mange dæmpere du kan vælge mellem. Du vil med garanti takke dig selv for at købe dette produkt, da det i princippet kan skåne dig for mange smertefulde skader.

Når du har købt den ønskede dæmper, så gælder det om at montere den korrekt. Det bør ikke være nogen stor udfordring, da det som regel er meget simpelt, og der findes flere nyttige monteringsguides på nettet. Få evt. en holdkammerat til at assistere dig, hvis du efter gentagne forsøg ikke har formået at montere dæmperen korrekt.

Køb dæmperen på nettet

Du er vant til at købe både tennisketchere og tennisbolde på nettet, så hvorfor ikke også købe dæmpere her? Ingen tvinger dig til at handle på nettet, men hvis et stort udvalg og lave priser fanger din interesse, så er internettet din bedste ven.

En god stød- og vibrationsdæmper kan købes for under hundrede kroner. Det er altså ikke nødvendigt at finde den helt store tegnebog frem for at købe en effektiv dæmper. Dæmperne holder ikke evigt, så køb evt. et par ekstra pakker, så du altid kan foretage en udskiftning, hvis uheldet er ude.

Skal du alligevel afgive en bestilling, så overvej også at købe en håndfuld nye tennisbolde og måske en ny tennisketcher. Man kan jo lige så godt få det hele med, når man langt om længe har fundet tid til shopping.

Del.

Skriv en kommentar