Start livsstilsændringen med en personlig træner

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

På mandag går jeg i gang…

Nu hvor det lokale fitnesscenter holder lukket, er det blevet nemt lige at snuppe en god film på sofaen i stedet for sin vante træning.

Siden coronaviruss kom til Danmark, er løbeskoene, fitnessudstyret og den ugentlige fodboldtræning sat på hylden. Vi kan ikke længere samles om aktiviteter og vi sidder i stedet mere og mere derhjemme foran en skærm. 

Du kender sikkert det med at lave en aftale med dig selv om, at fra på mandag af… Så går jeg i gang…

Hvorfor er det vigtigt at holde kroppen i gang?

Flere og flere stræber efter at leve et liv med overskud og sundhed. Efterhånden som tiden går, er vi blevet mere bevidst om at træning er en vigtig del af den sunde livsstil.

Gennem motion holdes kroppen i gang og du vil med tiden føle et større overskud i hverdagen. Omvendt er det tydeligt, at jo mere ineffektive vi bliver, desto nemmere bliver det at fortsætte i samme boldgade.

Motion styrker generelt både muskler og knogler, hvilket i de fleste tilfælde styrker helbredet. Når vi motionerer i et højt tempo, pumpes der adrenalin rundt i kroppen. Dette gør at kroppen producerer de såkaldte endorfiner som giver kroppen en følelse af velvære og overskud i hverdagen.

Fysisk aktivitet har altså mange sidegevinster. Det øger energiforbruget. Det forebygger udvikling af en række livsstilssygdomme som for eksempel type 2-diabetes og hjertekarsygdomme og så kan det indgå i behandlingen af mange sygdomme. Fysisk aktivitet bidrager derudover til et godt mentalt helbred, da det kan styrke selvtilliden, livsglæde og trivslen.

Fordele ved at bruge en personlig træner

Selvom Covid-19 stadig præger vores hverdag, behøver det ikke være en stopklods for din træning. Nogle er startet på online træning, hvilket på mange måder er lige så effektivt, som det fysiske fremmøde, da man sammen med træneren kan træne, snakke og lægge en plan for det videre forløb. Du kan også benytte en personlig træner, som kommer ud til dig og hjælper med træningen – uanset om du bor i Aarhus, København eller noget helt tredje. Der er mange andre fordele ved at benytte sig af en personlig træner i eget hjem: Blandt andet bliver processen mere fleksibel, da du befinder dig hjemme og derfor ikke skal møde op på aftalte steder og er afhængig af transport. Tilgængelighed og uafhængighed er andre gode grunde til at vælge personlig træning.

Mange virksomheder har været nødt til at tilpasse sig restriktionerne og det har derfor været oplagt at køre online forløb med en personlig træner. Blandt andet tilbyder virksomheden RaskRask online personlig træning, så du har mulighed for at træne lige når det passer dig og samtidig sikre en sikker og effektiv træning.

En personlig træner kan guide dig igennem træningen, så du får en tryg start. Derudover får du råd, tips og vejledning fra en fagperson, som både har teoretisk og praktisk erfaring.

Din personlige træner sørger for, at du laver dine øvelser teknisk korrekt for, at forhindre potentielle skader. Derudover vil din træning blive skræddersyet til netop dig og dine behov. Når du træner med en professionel fagperson, er du sikker på at træne sikkert og effektivt alt imens du bliver støttet gennem hele forløbet.

Del.

Skriv en kommentar