Sportsfolk i Norge har fået øjnene op for tyngdedyner

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Søvn er en af de vigtigste ting for mennesket. Flere undersøgelser viser nemlig, at kroppen ikke kan performe ordentligt, hvis ikke den får søvn nok, og for lidt søvn over en længere periode kan faktisk have en negativ indflydelse på din levetid. Derfor er det enormt vigtigt, at du sover nok om natten – og at søvnen er af en ordentlig kvalitet. Det ved sportsfolkene i Norge, og netop dette er grunden til, at de har fået øjnene op for tyngdedyner. Hvis du ligeledes vil blive klogere på, hvad tyngdedyner er, og hvorfor det er en god ide at investere i en til alle i husholdningen, så kan du blot læse mere her.

Hvad er en tyngdedyne?

En tyngdedyne er en dyne fyldt med små glasperler. Det betyder, at den er ekstra tung, da alle de små rum, der er fyldt med glasperler, vejer ekstra meget. Og det er netop vægten af disse glasperler, der får dynen til at tilpasse sig kroppen perfekt, og dynens konstruktion og bolster sikrer desuden, at du får et jævnt tryk over hele kroppen. Forskning viser, at dette tryk, som tyngedynerne kan give, giver nogle fantastiske resultater i forhold til søvnkvalitet og beroligelse af kroppen. Derudover viser den også en udvikling i forhold til sansestimuleringen, der ikke er til at tage fejl af. Der er altså flere gode grunde, til at skifte ens nuværende dyne ud med en tyngdedyne.

Hvorfor skal du købe din tyngedyne hos HUGGED?

HUGGED er en fabrikant baseret på hjerner og kroppe, der har oplevet søvnmangel og besvær med at falde i søvn på egen krop. De ved, hvordan det påvirker kroppens evne til at performe, og de ved, at en tyngdedyne har haft en fantastisk effekt på deres kroppe. Hos HUGGED bliver dynerne kaldt for kugledyner, men det er det samme koncept – med den lille forskel, at de skaber dynerne og sælger dem til en overkommelig pris, der passer ind i budgettet hos den brede befolkning. Søvn er nemlig ikke kun noget, som de rige har brug for. Søvn er noget, der påvirker alle og noget, som alle er berettigede til. Uanset om du dyrker sport, har fire børn eller bare skal forsørge dig selv, så fortjener du at leve dit bedste liv, og det gør du bedst, hvis din krop er i topform. Og nu er HUGGED også i Norge, hvor de forsøger at udvide deres forretning og give nordmændene en god nattesøvn.

Del.

Skriv en kommentar