Sportsernæring – Korrekt ernæring til sport

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sportsernæring er et begreb, som du skal være bekendt med, hvis du dyrker sport og motion i din dagligdag. Sportsernæring – eller også kendt som kosttilskud vil være interessant for enhver sporty person, som ønsker at opnå de bedste træningsresultater.

Derfor skal du købe sportsernæring

Der er rigtigt mange gode grunde til at købe og indtage sportsernæring i dagligdagen, hvis man vel at bemærke er fysisk aktiv. Kosten har stor indflydelse på dine præstationer og din udvikling, hvorfor det er noget, du bør prioritere højt.

De primære fordele ved sportsernæring fremgår af nedenstående liste:

 1. Du bliver mere koncentreret og oplagt
 2. Du kan nedsætte din risiko for skader og skavanker
 3. Du kan reducere restitutionstiden mellem dine træningspas
 4. Du kan fremme din muskeltilvækst
 5. Du kan bibeholde (eller opnå) optimal kropsvægt

Du kan glæde dig over, at der er mange fordele, ligesom du kan glæde dig over, at der stort set ikke er nogle ulemper ved sportsernæring. Du kan principielt træne i årevis uden at opnå de store resultater, hvis du ikke har styr på din kost. Det er en af grundene til, at vi anbefaler dig at gøre brug af sportsernæring af forskellige arter.

Populære former for sportsernæring

Sportsernæring dækker over mange forskellige produkter, som du kan overveje at investere i. Der er først og fremmest tale om nedenstående produkter:

 • Proteinbarer
 • Proteinpulver
 • Energidrik
 • Energibarer

Proteinbarer, energibarer, proteinpulver og energidrik bliver efterspurgt af aktive danskere i en bred aldersgruppe. Vil du også være med på den aktive bølge, så kan du forkæle dig selv med disse populære produkter.

Proteinbar

Proteinbarer er eftertragtede, fordi de smager godt, er sunde og giver god næring til kroppen. Nedenfor vil vi forsøge at svare på de mest almindelige spørgsmål vedrørende proteinbarer:

 • Hvad gør en proteinbar?– En proteinbar har et højt proteinindhold, hvilket i høj grad gavner dine muskler. Drømmer du om større muskler, skal du sørge for at opretholde et højt proteinindtag.
 • Hvad er en proteinbar godt for? – Indtagelse af proteinbarer er godt for muskeltilvækst og reducering af restitutionstiden.
 • Hvad indeholder en proteinbar? – Indholdet kan variere fra proteinbar til proteinbar. En typisk proteinbar har et højt indhold af protein og kulhydrat.
 • Hvilken proteinbar er bedst? –Det er svært at pege på den bedste proteinbar, da det er en smagssag. Du skal altså finde din foretrukne proteinbar.

Energibar

Vi har også oplevet en stigende efterspørgsel på energibarer, som ligeledes gavner din krop og din træning på mange forskellige parametre:

 • Hvad er en energibar? – En energibar er en bar med et højere kulhydratindhold og et lavere proteinindhold sammenlignet med en proteinbar. Energibaren giver dig ekstra energi, så du får mere ud af din træning. 
 • Energibar hvornår? – En energibar kan med fordel indtages før et træningspas –gerne en time før træningen starter.
 • Hvilken energibar er bedst?– Vi vil ikke pege på den bedste energibar, da vi ønsker at lade dig vurdere, hvilken du synes er bedst.

Vi forhandler alt i sportsernæring

Sportsway.dk kan præsentere alle landets forbrugere for et stort udvalg af sportsernæring til acceptable priser. Vi sælger som bekendt både proteinbarer, energibarer, energidrik og proteinpulver af høj kvalitet. Har du brug for rådgivning og gode tips, så skal du ikke tøve med at kontakte kundeservice.

Del.

Skriv en kommentar