Sport behøver ikke at være dyrt!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Man kan sagtens dyrke sport, uden at ens pengepung skal tømmes. Selvom der findes mange sportsgrene, som koster rigtigt mange penge at komme i gang med, så findes der også en masse, som man kan komme i gang med uden nogen større investering.

Denne artikel skal fungere som inspiration for dig, der gerne vil have nogle forskellige sportsgrene at gå op i, men hvor privatøkonomien måske ikke kan klare større investeringer i sportsudstyr på nuværende tidspunkt.

Løb koster ikke mange penge

Man kan komme i gang med at løbe uden at skulle investere store summer i udstyr. Selvom man naturligvis ser, at dedikerede løbere bruger mange tusinde kroner på løbesko, løbetøj og andet løbeudstyr, så er det slet ikke nødvendigt, hvis man blot ønsker at få løbet et par gange eller tre om ugen.

Så længe man har nogle løbesko, der understøtter ens egen løbeteknik, så er man allerede godt på vej. Derudover kan man typisk løbe i det sportstøj, man allerede har derhjemme, hvorfor løbeskoene faktisk er den eneste større investering, man skal gøre sig.

Bliver man dog motiveret af at kunne se data på sine løbeture, så kan et fitness ur eller anden form for aktivitetsarmbånd anbefales, da man herved hele tiden kan følge med i sine egne forbedringer indenfor løb.

Gåture må ikke undervurderes

Selvom man måske ikke tænker på lange gåture som det første, når der skal forbrændes kalorier, så skal denne form for motion faktisk ikke undervurderes. Det kan være en helt fantastisk måde at forbrænde kalorier på, og flere studier viser endvidere, at gåture kan have mange positive effekter for både krop og sjæl.

Som du allerede nok har regnet ud, så kræver gåture bestemt heller ikke nogen større investering. Vi anbefaler dog, at man finder nogle sko, som man kan holde ud at gå langt i, og som igen støtter op omkring ens gå-teknik.

Der findes naturligvis også en masse udstyr, til folk der går op i gåture. Herfra kan det anbefales at kigge nærmere på et pulsur eller lignende, så man hele tiden kan holde øje med, hvor mange kalorier man forbrænder samt skridt man går, hvis det er noget, man som person går op i.

Disse pulsure kan godt løbe op i større beløb, hvorfor det er en god idé at have et budget dertil, før man beslutter sig for at købe det. Læs her mere om penge og privatøkonomi.

Fitnessabonnement kan være en god investering

Mange danskere synes, at det er dyrt at være tilmeldt et fitnesscenter. Dette er naturligvis ganske subjektivt, men formår man at benytte sig af fitnesscentret relativt ofte, så er det faktisk en relativt lav pris, som man betaler for at træne hver gang.

Sørg dog for at tilmelde dig et center, der er rart at være i, og hvor maskinerne fungerer som de skal. Ellers kan man lynhurtigt gå sur i træningen.

Del.

Skriv en kommentar