Spis dig slank med sunde opskrifter!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har vinteren været en stor omgang ædegilde, og er det nu på tide at slippe af med de ekstra kilo, der i løbet af juletiden er begyndt at hægte sig på kroppen? Så er du havnet det helt rigtige sted. I denne artikel kigger vi nemlig nærmere på, hvordan du kan spise dig slank, hvis du blot følger de helt rigtige sunde opskrifter. Det er en myte, at du udelukkende kan tabe dig ved at bruge utallige af timer i det nærmeste fitnesscenter. Langt størstedelen kan faktisk gøres i køkkenet, da det i høj grad handler om, hvad det er for noget mad, du propper i munden.

Du har rig mulighed for at finde et hav af sunde opskrifter på internettet. Det kan dog være svært at navigere igennem de mange forskellige muligheder, som der reelt set findes. Det kan endvidere være svært at vide, hvad der er det helt rigtige for en selv at spise. Som du uden tvivl allerede har stiftet bekendtskab med, så findes der mange forskellige slankekure, som ofte siger modsatrettede ting om, hvad man bør gøre, hvis man ønsker at tabe sig. Det vil vi med denne artikel forsøge at klargøre for dig, da der er nogle helt essentielle ting, som du skal kende til, inden du kaster dig ud i en større slankekur med hovedet først.

Hvor mange kalorier skal du indtage? Slankekur er ren matematik!

Noget af det, som mange misforstår, når de ønsker at tabe sig, er vigtigheden af at befinde sig i et kalorieunderskud, når der skal tabes vægt. Befinder man sig nemlig ikke i et kalorieunderskud, så er det mere eller mindre fysisk umuligt at tabe sig. Derfor er det utroligt vigtigt, at du kender til dit ligevægtsindtag, så du kan sætte de rette målsætninger for dit kalorieindtag.

Umiddelbart plejer en tommelfingerregel at være, at man bør befinde sig i et underskud på omtrent 200 til 500 kalorier. Problematikken med at befinde sig i for stort et kalorieunderskud er, at du risikerer at sætte din egen forbrænding i stå, da kroppen går i forsvarstilstand. Derfor bør du holde dig i et moderat underskud henover en længere periode.

Skal jeg holde mig fra proteiner?

Det er en myte, at man bør holde sig fra proteiner, når man ønsker at tabe sig. Det er utroligt vigtigt, at du får den rette mængde proteiner – uanset om ønsker en vægtforøgelse eller vægttab. Det kan være en god idé at tracke sin egen mad via en app såsom MyFitnessPal. Ønsker du endvidere at gøre det lidt mere spændende at spise proteiner, så kan vi varmt anbefale at forsøge dig med de populære protein pandekager. Der findes en masse gode opskrifter på disse ude på nettet, og vi kan på det varmeste anbefale, at du forsøger dig med nogle af disse. Det kan være en god måde at få proteiner på, og det gør endvidere måltidet lidt mere spændende i en tid, hvor du højst sandsynligt vil komme til at føle, at der er nogle gengangere på menuen.

Del.

Skriv en kommentar