Spikeball

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Har du hørt om Spikeball før? Hvis ikke, så vil du ved at læse nedenstående få alle de informationer, som du har behov for. Spikeball er en af de mest trendy sportsaktiviteter i USA på nuværende tidspunkt, og det er så småt ved at have indtaget det europæiske marked.

Du kan lige nu købe SpikeBall hos DinGadget til en fordelagtig pris. Se prisen ved at klikke her!

Hvad er Spikeball?

Spikeball (også kaldet “Smashball”) en sportsgren, hvor du er 4 mand der samles rundt om en lille trampolin. Man spiller med en bold, og det handler her om at skubbe bolden ned på trampolinen. Hvert hold har 3 berøringer, før bolden skal kastes ned på trampolinen.

Reglerne er faktisk ikke så svære igen, hvorfor det gør det til et attraktivt spil næste gang, at du og dine venner skal på stranden. Nedenstående video visualiserer reglerne til Spikeball.

Kan man spille Spikeball i Danmark?

Ja, du kan sagtens spille Spikeball i Danmark. Du har måske allerede set en del personer spille det i parkerne i Danmark.

Konceptet opstod i USA, men efter at flere videoer med sportsgrenen er gået virale på de sociale medier, så er sportsgrenen også kommet til Danmark.

Ønsker du at have en sjov aktivitet at tage dig til i sommerhuset eller på stranden, så kan Spikeball gemme på mange timers sjov.

Hvad koster Spikeball?

Spikeball er faktisk relativt billigt set i forhold til, at du får bolde og en lille trampolin med i købet. I skrivende stund er det muligt at finde Spikeball til følgende priser:

ButikPris
DinGadget439,- DKK
Sportsmate.com449,- DKK
Oelbong.dk299,- DKK

Vigtigt: Der er ikke taget højde for priser på levering i det ovenstående.

Spikeball kaldes også for Roundnet

Har du hørt om spillet “Roundnet” før? Så har du faktisk allerede stiftet bekendtskab med Spikeball. Selve sporten blev oprindeligt opfundet i 1989 af Jeff Knurek, men det er først i 2008 hvor selskabet Spikeball Inc. begyndte at annoncere for det, at det rigtigt tog fart.

Skal du være en del af det community, der er blevet skab omkring Spikeball? Så kan du i dag købe det til en billig pris hos en dansk forhandler!

Del.

Skriv en kommentar