SpikeBall er det nye havespil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Med sommeren kommer også de hyggelige stunder i haven med spil, leg og grillmad. De lunere temperaturer betyder at vi generelt opholder os mere udendørs, og al den tid udenfor hjemmets 4 vægge skal derfor fyldes ud med aktiviteter.

Men hvad skal man bruge sin sommer på i år? Og hvilke aktiviteter er gode for hele familien? 

SpikeBall; et sjovt alternativ for alle aldre

Det kan ofte være fristende at benytte sig af ét af de mange spil man har stående i garagen. År efter år finder man de samme spil frem, og gensynsglæden er stor, men det kan også blive en smule trivielt i længden.

Vil man puste nyt liv til legene i haven, så kan man med fordel prøve kræfter med det populære spikeball havespil. Her er der tale om et spil som adskiller sig fra andre velkendte spil, men stadig et boldspil der er muligt at spille for hele familien.

Spillet er særdeles sjovt at bruge ude, og vil man ikke spille det i haven, så kan man også have det med på stranden eller i parken.

Gør spillet til en begivenhed

Ligesom det kan være sjovt at holde en petanque-turnering eller en dart-turnering til ens grillfest i haven, så kan spikeball også bruges som en slags spil man skiftevis kan spille i løbet af dagen eller aftenen.

Det kan være sjovt og underholdende at supplere den gode grillmad med et spil, en quiz eller en leg. Her er spikeball den perfekte løsning, da det både giver energi til festen og ydermere både egner sig til børn og voksne.

Spillet bliver derfor en aktiv del af festen og noget som alle glæder sig til og glæder sig over. På den måde bliver dagen af aftenen uforglemmelig og en sand succes, som man unægtelig vil ønske at gentage i fremtiden.

Del.

Skriv en kommentar