Specifik styrketræning gør dig hurtigere og mere eksplosiv på fodboldbanen!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Målrettet styrketræning til fodboldspillere har de seneste måneder opnået stor succes gennem online platformen Fodboldperformance.dk, der til dagligt drives fra de to founders performance institute i Skagen.

Til dagligt driver Jacob Strøm og Christian Strøm platformen Fodboldperformance.dk fra Skagen, sammen med deres partnere fra Aarhus og København, hvor talentfulde fodboldspiller hver måned får nyt fodbold specifikt styrke og cardio program. Der er nemlig stor forskel på, hvordan du skal træne, for at opnå optimal muskelvækst eller for at blive hurtigere, hvor mange fodboldspillere desværre finder populære programmer på internettet som er målrettet bodybuildere.

“Det er et kæmpe problem for fodboldspillere, at de følger programmer som er designet til bodybuildere. Først og fremmest betyder det at spillerne bliver tungere og derfor langsommere, fordi der ikke arbejdes med power og hurtighed”,  siger performance specialisten Jacob Strøm. 

Problemet for fodboldspillerne er, at træner man som en bodybuilder, er målet en større muskelmasse, og man bekymre sig nødvendigvis ikke for hvor meget kraft man kan udvikle eller hvor godt man kan bevæge sig. Derfor kan det have den forkerte effekt!

Styrketræning er ikke bare styrketræning, og afgørende elementer som intensitet, gentagelser, pauser samt hvornår man anvender forskellige setups og metoder, er afgørende for om du bliver hurtigere eller langsommere”, afslutter Jacob Strøm og opfordre både spillere og forældre til at gå lidt mere i dybden med tankerne bag programmerne de finder.

Mange tror fejlagtigt at de selv har styr på hvordan de skal træne efter lidt research på nettet, men det er ikke for sjov at store stjerner som blandt andet Ronaldo hyrer professionelt personale med mange års uddannelse, til at lave deres fysiske træning” fortsætter Jacob Strøm.

Sådan hjælper Fodboldperformance.dk

Teamet har arbejdet intenst på at gøre setuppet så brugervenligt som muligt. “Vi arbejder dagligt på at skabe et setup, hvor det er nemt for spilleren at navigere på vores platform, samtidig med at vi ønsker hjælpe dem hele vejen rundt. Det er vi kommet i mål med, men fortsætter stadig med at udvikle os” fortæller Christian Strøm.


Platformen får blandt brugerne de sammen gennemgående roser, som fx. Mikkel Eriksen, en flittig bruger af platformen skriver på trustpilot: “Kan klart anbefales, hvis man ønsker et styrkeprogram direkte rettet mod fodboldspillere. Programmerne er super godt sat sammen, og øvelserne er nemme at gå til (hvis der er den mindste tvivl, er alle øvelser altid på video også). Et koncept og en platform der spiller – og hvis man har spørgsmål til noget, er der hurtigt svar at hente hos dem. Super service!!”.

De professionelle anvender også programmer fra Fodboldperformance.dk. “At starte et forløb op med Fodboldperformance.dk har været én af de bedste investeringer jeg har haft foretaget mig“, fortæller Moses Opondo, der til daglig spiller på OB’s Superligahold. En anden bruger er Sanne Troelsgaard, som gennem 6 år har været flittig bruger af Fodboldperformance.dk “Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet stærkere, hurtigere og mere fit. Jeg vinder flere nærkampe, løber fra mine modstandere, vinder flere hovedstødsdueller, har mere energi i slutningen af kampen og scorer flere mål”, fortæller Sanne.

Andre sportsgrene på vej

Og deres kompetencer og arbejde går ikke ubemærket hen. De har allerede i dag hjulpet over 7.000 fodboldspillere, heriblandt 25+ liga/landsholdspillere og interessen fortsætter. Tre store stjerner indenfor håndboldverden har fulgt med og fået interesse for deres viden og kompetencer, men også det koncept, som de tilbyder markedet.

Inden længe vil vi derfor sammen med de tre stjerner, se endnu en vertikal hvor håndboldspillerne kan få samme hjælp til at udvikle sig fysisk, så man kan blive en bedre håndboldspiller.

Spiller du fodbold og ønsker du at tage dit spil til det næste niveau, så kan du læse mere om Fodboldperformance.dk her. Der er 30 dages gratis prøveperiode og ingen binding.

Del.

Skriv en kommentar