Skov er væk, så hvem tager over som Superliga-topscorer?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efter Robert Skov og hans 29 mål tog turen fra København og sydover grænsen til Hoffenheim, skal Superligaen have en ny topscorer. Det er som meget andet, svært at spå om hvem det bliver, især fordi der kan ske meget, mens Superligaens transfervindue er åbent. Før sæsonen 2018/2019 gik i gang, havde nogle nok luret at Skov kunne score nogle mål, men de færreste havde nok regnet med, at det ville blive så vildt som det blev. Men som sagt, Superligaen skal have ny topscorer, og selvom vi kan få spillere ind og ud af ligaen endnu, er der stadig mulighed for at kigge på, hvilke spillere der virker mest oplagte.

Brøndbys Kamil Wilzek

Det første friske bud, er Brøndbys Kamil Wilzek. Dette skyldes, at han ikke umiddelbart ligner en mand der er på vej væk, og forventes at spille hele sæsonen på vestegnen. Wilzek har i de sidste tre sæsoner scoret 22, 15, og 13 mål, og hans evne til at opsnuse chancerne taler for, at han nok når et tocifret antal mål igen i år. At Niels Frederiksen er kommet til Brøndby, kan både være godt og skidt for Wilzek. Han er ubestridt den bedste angriber og en vigtig spiller, og Frederiksen har da også været hos 3point.dk og rose ham.  Omvendt kan han også blive lidt alene på toppen i deres 4-3-3 system, og nogle gange må han trække ned, og fungere som opspilsstation, hvilket kan hæmme hans evne til at komme frem i boksen før angrebet slutter. Så mål skal han nok score, men om det er nok til en topscorertitel er tvivlsomt.

Fodbold

FCK’s vicetopscorer Dame N’Doye

Næste bud er FCK’s vicetopscorer Dame N’Doye. Senegaleseren er efterhånden blevet 34 år, så han er ikke så hurtig, som han har været. Men han er brølende stærk, umulig at holde nede, og så er han frem for alt en spiller, som Ståle Solbakken kender ud og ind, og som er skræddersyet til københavnernes måde at spille fodbold på. Med 22 mål i sidste sæson, har han bestemt ikke mistet sit touch, og man kan se på eksempelvis odds hos Unibet, at han på ingen måde udelukkes i en kamp om topscorertitlen næste år. Spørgsmålet er, om fysikken holder til, at få nok kampe til at blive topscorer. Men hvis den gør, så forventer vi også, at han giver blandt andet Wilzek kamp til stregen.

FC Midtjyllands Paul Onuachu

Sidste bud herfra er FC Midtjyllands Paul Onuachu. Han er den af de tre nævnte her, der har størst mulighed for at være væk, når transfervinduet lukker, hvilket blandt andet BT har skrevet om. Men kan jyderne holde på ham, er han altid garant for et par håndfulde mål. Med sin ekstreme fysik, både i højde og styrke, er han en svær en at dæmme op for, og forstår FCM at udnytte det optimalt, kan de øge hans måltotal betragteligt.

Det kan ikke udelukkes, at det er en helt fjerde spiller, en der ikke spiller i ligaen endnu,  men i skrivende stund, er ovenstående de mest oplagte bud for at blive denne superligasæsons topscorer.

Del.

Skriv en kommentar