Sjippetov – Speed- & Jump Rope til fitness

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Et sjippetov er ikke blot et stykke legetøj, men også et alsidigt træningsredskab til hjemmet. Det er aldrig for sent at lære at sjippe, så hvis du drømmer om at komme i bedre form, kan du med fordel investere i et sjippetov.

Sjipning – Derfor er det en god idé at købe et sjippetov

Sjipning er elsket af både børn og voksne – ikke mindst grundet den høje underholdningsværdi. Det er svært at komme uden om, at det er sjovt at sjippe, men det er ikke den eneste grund til, at du skal købe et sjippetov.

Sjipning aktiverer hele kroppen, hvorfor det er en ualmindelig effektiv måde at forbrænde fedt på. Du kan foruden at forbrænde fedt også træne følgende:

  • Smidighed
  • Udholdenhed
  • Koordination
  • Hurtighed

Det er meget forskelligt, hvor lang tid man bruger på at lære at sjippe. De fleste børn bliver introduceret for sjipning i børnehaven eller i folkeskolen. Er du voksen, og har du aldrig lært at sjippe, skal du vide, at det aldrig er for sent at lære noget nyt. Er det din ambition at komme til at mestre sjipning, skal du blot væbne dig med tålmodighed.

Sjipning sætter stor fokus på træning af fødder og underben samt lår og bagdel. Du vil dog også opleve, at du træner underarme, biceps og skuldre, når du sjipper. Derudover kan du forvente at styrke korsettet mellem ryg- og maveregion. Det er med til at sikre en sund kropsholdning.

Hvilket sjippetov skal jeg vælge?

I dag udvikles der sjippetove til både børn og voksne. I den forbindelse er der nogle sjippetove, som er mere egnet til leg end træning og omvendt. I vores sortiment kan vi præsentere dig for en lang række sjippetove, som er egnet til fitness. Der er vel at bemærke tale om sjippetove, som kan bruges af både mænd og kvinder.

Køb dit ideelle sjippetov online

Sportsway.dk forhandler med al sandsynlighed dit ideelle sjippetov. Du er i hvert fald velkommen til at udforske vores store sortiment med ønsket om at finde det perfekte sjippetov til hjemmet.

Del.

Skriv en kommentar