Sammenligning af velkomstbonusser kan sagtens betale sig!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis du har et ønske om at komme i gang med at bette på nettet, så kan det ofte godt betale sig at bruge lidt tid på at finde de bedste velkomstbonusser. Sagen er nemlig ofte den, at en velkomstbonus kan gå hen og blive ganske indbringende. I dagens artikel kigger vi nærmere på, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du skal ud og sammenligne bonusser. Derudover giver vi dig et indblik i nogle af de aspekter, som man bør fokusere på, når man skal sammenligne bonusser på tværs af bettingfirmaer.

Husk at tjekke gennemspilskravene

Når man skal vælge den bedste betting bonus, så må man ikke undervurdere de gennemspilskrav, der er. Ofte skal man nemlig have spillet pengene igennem minimum 5 til 15 gange, og ofte kan det udelukkende gøres til et odds der er over 1,7.

Reglerne er forskellige fra udbyder til udbyder. Derfor kan det godt betale sig at nærstudere disse regler, inden man beslutter sig for, hvad det er for et bettingselskab, man ønsker at gå med.

Læs altid det med småt

Har du tidligere læst de betingelser, som bettingfirmaer skriver på deres hjemmesider? De står ofte med småt, og netop derfor kan det godt være en god idé at være en smule vaks, når disse skal læses igennem. Det er især med velkomstbonusser, hvor bettingfirmaer skriver betingelser med småt. De ting, du især skal kigge efter, er følgende:

  • Hvad er gennemspilskravene?
  • Hvordan udløser du en velkomstbonus? (Skal du eksempelvis skyde 1.000kr ind for at få 100% velkomstbonus?)
  • Hvordan kan du få dine penge udbetalt?

Ovenstående er gode punkter at have in mente, hvis ikke du vil overraskes negativt.

Spil aldrig for mere, end hvad du har råd til at miste

Dette er vores absolut vigtigste råd. Selvom en velkomstbonus kan virke fristende, så må du aldrig spille for flere penge, end hvad du kan have råd til at miste. Det kan forvolde store problemer at rode sig ud i et spilmisbrug, hvorfor vi gerne vil understrege, at man straks bør søge hjælp, hvis man kan mærke, at man kommer ud til et punkt, hvor det er svært at styre.

Velkomstbonusser er lavet for at tiltrække nye spillere til. Det må dog aldrig blive et incitament for, at du skal spille for nogle penge, der egentlig skulle være gået til at dække nogle omkostninger eller lignende.

Del.

Skriv en kommentar