Sådan restituerer du efter en god træning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efter en god omgang træning, hvor du har givet alt din energi, har du brug for en ordentlig pause. Nemlig det man kalder at restituerer. Det har enhver, der træner brug for. Men hvordan er det lige man gør det? Det er der mange måder at gøre på. Læs her, for at få nogle gode ideer.

Et hyggeligt spil

En ting man kan gøre, hvis man er blevet færdig med træningen, men man hader bare at ligge i sengen og lave ingenting, er at spille et spil. Det er nemlig helt afslappende, bare at sidde og spille et brætspil sammen med familien eller vennerne. Der findes jo masser af brætspil, for eksempel Det dårlige selskab brætspil, er et rigtig morsomt spil, de fleste kan være med til.

Derudover er det også en god måde at få brugt noget tid sammen med familien eller vennerne på. Det kan nemlig godt være svært, hvis man træner meget. Men man skal jo aldrig glemme familie og venner, selvom træning måske er meget vigtigt for dig.

Find en god serie

Det måske bedste og nemmeste du kan gøre, er jo at finde en film eller serie, du kan se, mens du sidder i sofaen eller ligger i sengen. Det kan være meget smart at vælge en serie, da den holder lid længere end en film. Og så kan du se netop kun den serie efter hver træning. Du kan dermed gøre det lidt ekstra spændende, ved kun at se denne serie efter din træning. Så har du noget at glæde dig til, og så er det ligesom at følge med i en serie på tv’et. Selvom du måske har muligheden for at se det hele på en gang, er det bedre at gøre det på den anden måde.

Slap af med noget kreativt

Hvis du er glad for at være kreativ, kan du også sagtens restituere, mens du laver noget kreativt. Du kan male, tegne, forme med ler, lave halskæder, armbånd eller øreringe. Der er så mange ting man kan lave i den kreative verden, og mange af tingene kan laves i sofaen eller endda på sengen, hvis du for eksempel ligger i sengen og tegner. Det kan også føltes lidt mere produktivt, end bare at se en serie eller film. Man kan selvfølgelig også skifte mellem, hvad man nu vælger at lave efter træningen. Så længe man får slappet af, er alt godt.

Del.

Skriv en kommentar