Sådan oddser du

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Når vi oddser på vores favorithold, er det at oddse i sig selv nærmest gået hen og blevet en sport. Men har du ikke prøvet at oddse før, kan du måske få brug for et par gode råd – så du får mest muligt ud af dine odds! Selvom de fleste af os allerede kender til odds, er der faktisk ganske mange, der ikke ved, hvordan man oddser. Men fat mod, det er faktisk ret simpelt og behøver ikke at tage en evighed at mestre.

Men hvad vil det overhoved sige at oddse, og hvordan kan det være, at det er så populært? Hvad kan du overhovedet oddse på? Med en lille smule sportslig viden og en god portion held, skal du nok få held med dine odds. Læs med her og finde ud af, hvordan du kommer i gang med at oddse f.eks. med hjælp fra en bet365 bonuskode. Vi hjælper dig lidt på vej.

Hvad er odds?

I al sin enkelthed handler odds om, at du med et givent beløb tager chancen ved at sætte dine penge på et resultatmæssigt udfald – ofte i forbindelse med diverse sportsgrene. Ordet odds dækker over, hvor meget du kan få tilbage af det beløb, som du til en start indkasserer på et givent resultat.

Odds fastsættes af en række forskellige bookmakere, som vurderer din tilbagebetalingen ud fra en form for chancevurdering. Med andre ord er odds et spørgsmål om sandsynlighed – hvor stor er sandsynligheden for, at kampen bliver 1-0 til hjemmeforholdet f.eks.

Der findes mange forskellige typer af odds, f.eks. kan man oddse på vinderen, og her er oddset en indikation på, hvor mange gange du får beløbet igen, som du har satset. Det kan også være mere specifikt efter antal mål, typisk for fodbold og håndbold, eller målscorer.

Hvor oddser du?

Nu til dags kan du efterhånden oddse rigtig mange steder. Inden internettet eksploderede traskede de fleste ned i den lokale kiosk for at oddse, men nu foretages de fleste odds på nettet. Online kan du ofte også benytte dig af en bonuskode, som giver dig en hjælpende hånd, når du skal prøve kræfter med online odds.

Online odds bliver naturligvis også mere populært, da du dermed kan oddse hjemme fra stuen eller mens du venter på bussen. Du kan oddse på de fleste sportsgrene, men selvom det måske kommer som en overraskelse, er der faktisk også rigtig mange, der oddser på dronningens nytårstale, eller oddser på årets x-faktor.

Odds er både sjovt og underholdende, men man kan hurtigt også lade sig rive med. Derfor er det altså vigtigt, at du altid bevarer overblikket over, hvor meget du har oddset for, og ligeledes vigtigt at du ved, hvornår det er på tide med en pause.

Del.

Skriv en kommentar