Prøv de aktive rejser

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ferie behøver ikke være at ligge på en strand, at traske rundt i en storby eller at sidde i en bil og se ud på flot natur. Det kan sagtens være at befinde sig i selve naturen eller at tage på en aktiv rejse, hvor du får brugt kroppen.

Fordele ved en aktiv rejse

Når du tager på en aktiv rejse, får du brugt kroppen og oplever på en anden måde. Det er noget andet at være ude og vandre i naturen, sejle i kano eller kajak, at cykle osv. end at se det hele fra en bil eller på afstand. Her får sanserne lov til at dufte, smage og mærke naturen.

En anden fordel er, at du ikke skal bekymre dig om at tage på i din ferie. Hvis du tager på en sportsrejse eller aktiv rejse, så er der masser af mulighed for at dyrke sport og få rørt sig. Du kan samtidig også spise alt det eksotiske, lækre mad, du får lyst til.

Du kan også tage på en sportsrejse, hvor du udforsker sport på en ny måde. Det kan for eksempel være at tage kajakbevis i Kroatien, at klatre i Sverige eller at vandre på Caminoen i Spanien. Der er mange muligheder for at dyrke sport og rejse. Du kan også tage på cykelferie i Frankrig eller surfe i Australien – eller i vores helt eget kolde Hawaii i Thy.

Her oplever du flot natur, møder nye mennesker, alt imens du også får bevæget dig og udfordret dig selv fysisk. Aktive rejser er rigtig sjove, og du vil ikke fortryde at opleve verden på denne måde.

Hvordan gør jeg?

Man kan rejse på mange måder, men det kan være smart at købe en pakkeløsning. På den måde kan du få det billigere, hvis du køber fly og hotel sammen. Rejsetilbud kan du læse mere om. Her kan du få inspiration til nye rejser og pakketilbud.

Du kan også sagtens tage en mere almindelig rejse til en storby eller charterferie og så booke yogatimer, en tennisbane eller løbe en tur, mens du er af sted. Det kan også være en sjov måde at opleve en anden by eller et andet sted på.

Mange steder kan du sagtens booke en time, eller du kan melde dig ind i fitness for en dag eller i en uge. Særligt turistede steder har denne mulighed, da de er vant til, at folk gerne vil træne den uge, de er af sted i.

Hvis du er på charterferie, er der også ofte et lille fitnesscenter tilknyttet, eller du kan svømme nogle baner i poolen.

Fysisk aktivitet er sundt, og det gør, at vi lever længere, bliver gladere og er mere i balance.

Del.

Skriv en kommentar