Plaster og bandage – Stort udvalg i højeste kvalitet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Plaster og bandage i højeste kvalitet til behandling af sportsskader, sår og vabler. Det kan også anbefales til fastgørelse af og kompression omkring varme-, kulde- eller ispose.

Bandage og plastre bruges til behandling af skader og mindre skavanker. Bandage kan også bruges til at holde eksempelvis kulde-, varme- og ispose pDet er netop dét, du finder i denne kategori, som byder på mange anbefalelsesværdige produkter.

Vabelplaster, ligtorneplaster og bandage – Effektiv støtte og kompression

Dyrker du sport, er det meget almindeligt, at du vil opleve sportsskader, sår og vabler, som heldigvis kan behandles i langt de fleste tilfælde. Vi har gode erfaringer med diverse produkter, som kan give effektiv støtte og kompression:

Vabelplaster

En vabel er kort beskrevet en væskefyldt blære, som kan opstå af flere forskellige årsager. En vabel kan f.eks. opstå, hvis du udsætter din hud for varme, kulde, gnidninger eller tryk. 

Hvad gør vabelplaster? Får du en vabel, kan du beskytte vablen med et såkaldt vabelplaster. Vabelplastre sørger både for at beskytte vablen, ligesom det giver optimal mulighed for heling. Det er altid en god idé at have mindst ét vabelplaster ved hånden.

Hvordan virker vabelplaster? Et vabelplaster fungerer som et ekstra lag hud, som du bliver anbefalet at bruge, hvis du opdager, at du har fået en vabel. Det er ganske simpelt at påsætte et vabelplaster på en større eller mindre vabel. Du skal dog være særligt opmærksom på, hvorvidt det sidder tilstrækkeligt fast.

Hvor længe skal vabelplaster sidde? Det er svært at sige noget konkret om, hvor længe et vabelplaster skal sidde. Det er dog afgørende, at du ikke bliver utålmodig og tager dit vabelplaster af for tidligt. Som udgangspunkt skal du ikke tage plastret af så længe det sidder, som det skal.

Ligtorneplaster

Ligtorne er områder med hård hud, som rigtigt mange danskere døjer med. Ligtorne er som regel ganske harmløse, men det giver alligevel god mening at skride til behandling.

Hvad er ligtorneplaster? Et ligtorneplaster er naturligvis et specialudviklet plaster, som bliver brugt til at beskytte og behandle ligtorne. Denne type plaster er særdeles nemt at påsætte og giver typisk en rigtig god effekt.

Hvordan virker ligtorneplaster? Et ligtorneplaster hjælper med at stoppe yderligere tryk, ligesom det hjælper med at lindre smerten. Ligtorne kan forekomme på fodsålen eller oven på tæerne, hvor det er vigtigt, at man behandler det udsatte område hurtigst muligt.

Bandage

Det er altid en god idé at medbringe bandage i sportstasken, så man kan reagere, hvis man skal behandle en akut skade eller skavank.

Hvornår kan bandage være nyttigt? Bandage, også kendt som sportsbandage, kan være nyttigt i mange forskellige anledninger. Denne specielle bandage er både åndbar og selvklæbende, hvorfor det er glimrende til at beskytte og støtte belastninger og svage muskler. Du kan også bruge bandage til at fastgøre varmeposer, kuldeposer og isposer.

Shop plaster & bandage – Kvalitetsprodukter til attraktive priser

Plaster & bandage kan naturligvis shoppes på nettet til attraktive priser. Vi sælger kvalitetsprodukter til enhver motionist og sportsudøver. Investerer du i vores produkter, kan du nemt og hurtigt behandle skader, sår og vabler i fremtiden.

Sportsway.dk står til rådighed med professionel kundeservice, hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål. Du skal blot gribe telefonen eller sende os en e-mail.

Del.

Skriv en kommentar