Planlæg en uforglemmelig fodboldrejse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Står du og skal planlægge en fodboldrejse med dine venner, og vil gerne gøre lidt mere ud af den. Så får du her nogle idéer til planlægning af en uforglemmelig rejse, som dig og gutterne sent vil glemme.

Grundig planlægning

I har måske været i det fleste europæiske storbyer og set fodbold allerede, så hvorfor ikke udvide rejsen til uden for Europas grænser? Lad evt. rejsen gå til Brasilien eller Argentina, og oplev holdene Sao Paolo og Boca Juniors. Begge hold kan måle sig med hold som Barcelona, Chelsea og AC Milan. Her kan du opleve en hel anderledes fodboldkultur, end den vi kender herhjemme. Du kan planlægge denne fodboldrejse i samarbejde med et rejsebureau, der kan planlægge aktiviteter I kan lave de andre dage.

Husk at blive vaccineret når du rejser uden for Europa. Klik her for at finde en god pris på vaccinationer til jer.

Kombinér med andre oplevelser

Vælg evt. at være afsted i en uge eller 10 dage, så I har masser af tid til at opleve det land I er rejst langt til.

Hvis I fx vælger at rejse til Brasilien, kan I kombinere fodboldrejsen med at opleve den storslåede by Rio de Janerio, se den berømte Cobacabana strand, Kristusfiguren, Sukkertoppen og det fantastiske karneval. I kan også opleve det imponerende Iguazu vandfald, udforske de charmerende bjergbyer og se verdens største regnskov Amazonas.

Hvis I vælger Argentina, har I mulighed for at opleve en storslået natur og en masse hyggelige byer. Landet byder desuden på duftende vinmarker, golde ørkener og sneklædte gletsjere. Prøv det fantastiske argentinske køkken, møde flamingoer i lagunerne og se cowboys på stepperne og hvaler og pingviner i snelandskaberne. Der er ikke noget Argentina ikke har.

Læs mere her og se hvilke rejsetyper og aktiviteter I kan vælge i Brasilien eller Argentina, eller et helt tredje land, og få det planlagt af én rejseekspert, der ved lige hvad man skal opleve i de pågældende lande.

Medbring forsyninger til rejsen, som holder energiniveauet oppe. Klik her for se det stor udvalg af proteinbarer, energidrikke, m.m., der kan holde energiniveauet oppe på den storslåede tur.

Fodboldkultur på et andet plan

Fodbold er en kæmpe del af kulturen i Sydamerika og er helt sikkert en oplevelse værd. I Argentina får de fleste børn en fodbold fra de er spædbørn. Deres sutteflaske har højt sandsynligt et fodboldlogo på, og det samme har hagesmækken. Hele 95% af drengene i landet ønsker faktisk at blive professionel fodboldspiller.

I Brasilien er kulturen lige så udbredt. Fx så eksporterer brasiliansk fodbold mere end 800 fodboldspillere til udlandet. 

I Europa er fodbold en massiv kommerciel forretning med mange dedikerede fans, men i Sydamerika er sporten et kulturfænomen, der gennemsyrer hele livet. Sydamerikansk fodbold er mere teknisk og offensiv, med hurtige temposkift, artisteri og helt spektakulære mål

Oplev hvordan man i Argentina omtaler fodbold som ”La Nuestra”, som betyder vores spil og ”Lo Criollo”, som er en slags gadedrengestil, hvor det ikke kun handler om løb og spark, men også om at bruge sin fantasi og sine visioner til at narre modstanderen. Den virkelige Criollo indebærer vildskab og galskab.

Del.

Skriv en kommentar