Pas godt på dig selv med beskyttende fodboldudstyr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fodbold kan være en heftig sport, hvor det ofte kan gå vildt for sig på banen. Heldigvis findes der en del udstyr på markedet, som hjælper dig med at tage ekstra hånd om dig selv, så du kommer helskindet igennem dagens træning eller kamp.

Din sikkerhed taget alvorlig med beskyttende benskinner

Et par solide benskinner har længe været en uundværlig del af et fodboldoutfit. Og faktisk er de ikke blot en uundværlig del. De er også en obligatorisk. I hvert fald gælder det for de professionelle fodboldspillere, når de kaster sig over træning og kamp.

Når en stor spiller som Lautaro Martinez viser sine talenter frem og får Inter Milan til at lægge lunt i svinget til at vinde Italiens Serie A med odds på 2.37, leveret af en platform for sportsvæddemål, er han til enhver tid iført solide benskinner. Den unge spiller har netop tilkendegivet, at han forlænger kontrakten med Inter, hvilket betyder en sæson, hvor benskinnerne atter vil være dækket af fodboldstrømper i de karakteristiske blå/sorte-farver.

Spørger du professionelle spillere, vil de hurtigt kunne fortælle dig, at det er en rigtig god idé at vælge skinner ud fra din position på banen. Er du målmand, er dit behov for beskyttelse mindre, hvorved det kan betale sig med en model, som giver mere fri bevægelse. Er du angriber som Martinez, har du ligeledes brug for den frie bevægelse, mens du som forsvarsspiller har brug for en langt højere grad af beskyttelse.

Mange af de store, velkendte sportsmærker tilbyder benskinner, og med årene er deres modeller blevet mere fleksible og komfortable. Der er rig mulighed for at finde et par, der går godt i spænd med dine former og forhindrer smertefulde spark i at sætte en stopper for din sport. Bedste metode er at prøve dig frem, inden du beslutter dig for, hvilket par benskinner, der er de endelige.

Fuld beskyttelse og bedre boldkontrol med målmandshandsker

Er din fornemmeste opgave at forhindre modstanderens bolde i at finde vej ind i målet, har du helt sikkert brug for et par gode, beskyttende fodboldhandsker, der reducerer smerter fra kraftige skud og gør, at du kontinuerligt kan tage fra, når bolden finder din vej.

Udbuddet af handsker til målmænd har aldrig været større, og mange producenter har for længst forvandlet tidligere tiders simple modeller til den højteknologiske slags. Det vil sige et stort udvalg af specialdesignede modeller, der ikke blot beskytter dine hænder, men også giver dig bedre kontrol i form af sublim gribeeffekt, pasform og støtte.

Spørger vi den dygtige, danske målmand Kasper Schmeichel, der til dagligt spiller for den engelske stjerneklub Manchester City, hvad han ville iføre sig til en vigtig kamp, vil svaret nok være sine Precision-handsker med navnet Schmeichology. Den danske målmand spiller ikke blot i disse handsker, han er også med til at udvikle dem. I udformningen er der lagt vægt på det negative cut og en lettere vægt i form af mindre brug af latex.

Foruden negative cut findes der også flat cut og rollfinger cut. Førstnævnte henvender sig til dig, der ønsker et afslappet fit kombineret med en god boldføling. Sidstnævnte giver en tættere pasform og stor gribeflade. Schmeichels foretrukne negative cut har tæt fit og syninger på indersiden af handsken. Igen anbefales det, at du prøver dig frem for at finde det par, der passer bedst til dig og dine behov.

Fra benene til hænderne. Der er rigeligt gear at tage fat på, hvis du vil tilføje din boldsport og udfoldelser på banen et ekstra element af beskyttelse og komfort.

Del.

Skriv en kommentar