Padel tennis vs badminton – hvad skal du starte med at spille?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Når man vil spille en sport, er det aldrig nemt at vælge. Der er så mange at vælge imellem, og de virker alle spændende. Specielt når det gælder badminton, er der mange spil, der minder om dette. Hvilket et skal du vælge? Er det padel tennis eller badminton? Læs mere her.

Paddel tennis – hvad er det?

Paddel tennis er en blanding af tennis og en lille smule squash. Reglerne minder meget om tennis, men det er dog ikke helt ens. Du kan se mere om padel og få udstyr til spillet på Padelxpert.se. Der er mange fordele ved paddel. Det er faktisk en af de nemmeste ketcher spil at lære. Det kræver generelt mindre af dig og din styrke. Du behøver heller ikke være mester i teknik. Banen er omringet af hegn, og er derfor effektiv, da bolden ikke flyver væk. Dette spil er oftest spillet med 4 spillere.

Hvad er badminton så?

Badminton er en sport for 2 til 4 personer. Der spilles med ketcher og en fjerbold. Man slår fjerbolden over nettet til den anden spiller. Du får point ved, at den anden spiller, ikke skyder fjerbolden tilbage og den rammer jorden, eller hvis modspilleren rammer nettet når bolden bliver skudt afsted. Derfor minder badminton på mange måder om tennis, paddel og de mange andre ketcher spil. Badminton er dog mere teknisk og kræver mere styrke. Du kan altid læse op på reglerne online, hvis du vil vide det hele.

Hvad skal du starte med?

Er du nybegynder til ketcher spil, og har du aldrig rigtig prøvet det før, er det rart at vælge noget mindre skræmmende. Eftersom paddel kræver mindre teknik og styrke, kan det være det perfekte valg. Paddel er som sagt, nemt at lære. Derfor kan du hurtigt komme i gang, uden at skulle læse op på en masse regler.

Så vil du gerne starte nemt ud, og måske bare fokusere på at have det sjovt, er paddel tennis det helt rigtige valg. Men det er ikke sådan paddel tennis er pærenemt. Hvis du tager det seriøst, og har nogle gode spillere med, kan det også være en udfordring.

Men hvis du virkelig vil udfordre dig selv, kan du godt vælge badminton. Det kan dog virke frustrerende at lære det hele, huske det hele og kunne det hele. Specielt hvis du er helt ny i spillet. Derfor er paddel bare en god måde at starte ud på, og så kan du altid prøve badminton senere. Der er masser af tid til, at du kan forbedre dig i spillet paddel, så det måske er knap så svært at spille badminton senere.

I sidste ende er det helt dit eget valg, hvad du vil starte med. Det er kun en god anbefaling at starte med paddel, da det kan virke langt mindre frustrerende. Det er aldrig nemt at lære en hel ny sport, så derfor kan det være en god ide at starte stille og roligt med et lidt nemmere spil.

Del.

Skriv en kommentar