NBA giver dig basketball i verdensklasse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lad os blot sande det; Danmark er langt fra landet med de bedste muligheder, har du kastet din kærlighed på den spændende basketball. Anderledes står det til i USA. Det enorme land er hjem for NBA, som består af de største hold og de bedste spillere. Her er nogle af de hold og spillere, du bør opleve, drømmer du om en fremtidig tur til USA med basketballen som det centrale. 

Gå ikke glip af de store NBA-hold  

Der er ingen vej uden om NBA, når vi taler basketball i USA. Ligaen er verdens første og største basketball-liga. I alt består den af 30 af de bedste hold, hvoraf 29 er fra USA og et enkelt er fra Canada. LA Lakers er et af de hold, som især er kendt for at dominere ligaen. Holdet har vundet NBA-mesterskabet hele 17 gange, hvoraf seneste sejr var i 2020. 

Meget tyder på, at det tal kan få et nøk opad inden længe. Odds på 4.25 fra sportsvæddemål placerer for tiden Lakers på en andenplads i det nuværende NBA-mesterskab. Her overgås de kun af BKN Nets, der har odds på 3.50. Nets har kun vundet mesterskabet to gange, så mon ikke Lakers sætter alt ind for at besejre dem og for anden gang i streg hive pokalen hjem?

Foruden Lakers og Nets kan du i NBA også møde stjernehold som LA Clippers, Boston Celtics, Chicago Bulls og Miami Heat. Kort sagt har du rigeligt med stjernehold at vælge imellem, hvis du har intention om at overvære en kamp på de amerikanske tribuner.

Oplev de store NBA-stjerner live 

Gode hold består af gode spillere, og dem er der nok af i USA. NBA er mildest talt drysset med stjernestøv. Så hvem skal du holde øje med i ligaen? Flere af tidens NBA-spillere har gjort sig bemærket i form af deres præstationer, og det ville da være unikt at opleve nogle af de store legender live og i action.

De fleste fans vil for eksempel give deres højre arm for at opleve Lakers-spilleren LeBron James dunke bolden i mål. Den mere end to meter høje legende blev sidste år kåret til den mest værdifulde spiller. Det skete efter, at han var med til at sikre Lakers sin 17. mesterskabstitel og derved sørge for en ny rekord til holdet. Faktisk er LeBron James den første til at blive kåret som den mest værdifulde spiller med hele tre forskellige NBA-hold. Det alene gør ham til en af basketballens største legender. 

Hopper vi fra Lakers til Clippers, er Kawhi Leonard en anden af NBA’s store stjerner. Selvom den 29-årige spiller statisk set ikke nærmer sig legender som LeBron James og Michael Jordan, har han alligevel imponeret på en række områder. Blandt andet har han vundet to mesterskaber med to forskellige hold samt vundet 393 ud af 524 ligakampe. Altså er der meget at se frem til, skulle du få mulighed for at overvære en kamp med Clippers og Kahwi Leonard. 

Foruden de to nævnte spillere er NBA for tiden også spækket med stjerner som Giannis Antetokounmpo fra Milwaukee Bucks, James Harden fra Houston Rockets og Anthony Davis fra Lakers. Hver især modtog de sidste år en titel som NBA-sæsonens bedste spillere.  Når det kommer til USA og NBA, er der altså nok med store hold og stjernespillere at opleve. De fremhævede bør uden tvivl stå øverst på din liste, hvis du planlægger en tur til USA dedikeret til den spændende boldsport

Del.

Skriv en kommentar