Massagebold – Hurtig og nem massage

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I dag behøver du ikke at tage kontakt til en massør, hvis du har brug for massage. Du kan i stedet nøjes med at købe en massagebold, så du kan behandle dig selv i hjemlige omgivelser.

De beundringsværdige massagebolde har efterhånden fundet vej til mange danske hjem. Du skal naturligvis ikke snydes, så hvis du vil gøre en god handel på en massagebold, kan du afgive en bestilling med det samme.

Hvad definerer en massagebold?

En massagebold skiller sig markant ud fra andre boldtyper, da den som bekendt ikke er egnet til boldspil. Det er derimod en bold, du kan bruge til at massere din ømme krop med. Har du et fysisk hårdt arbejde og / eller dyrker du meget motion i hverdagen, er der intet at sige til, at du kan opleve ømhed i musklerne. Vil du komme ømheden til livs, skal du have fingrene i en massagebold.

Massagebolde fås i mange forskellige farver og størrelser, men der er nogle få kendetegn, som går igen ved langt de fleste bolde. Det er nemlig normalt, at en massagebold er udstyret med små pigge, som har en helbredende effekt på ømme muskler. Der findes desuden både hårde og bløde massagebolde.

Hvordan fungerer en massagebold?

Du kan som tidligere nævnt bruge en massagebold til at massere ømme muskler. Det er i den anledning oplagt at massere hænder, fødder og ryg, men du kan også massere andre steder på kroppen.

Massagebolden lægger tryk på de ømme områder og stimulerer dem, hvilket typisk medfører mindre ømhed. En massagebold er på mange måder et fantastisk redskab, men den vil ikke kunne bruges i alle sammenhænge. Du kan med fordel supplere med udstrækningsøvelser, hvis du gerne vil undgå at blive mere øm i kroppen end højst nødvendigt.

Det kan du forvente af din kommende massagebold

Danskerne shopper massagebolde som aldrig før, så du er måske også blevet overbevist om, at en massagebold er et nyttigt eje. Du kan forvente følgende af din kommende massagebold:

  • Massagebolden styrker musklerne og mindsker muskelspændinger
  • Massagebolden sætter gang i blodomløbet
  • Massagebolden giver en kombination af massage, zoneterapi og akupunktur
  • Massagebolden mindsker cellulite (appelsinhud) og væskesamlinger

Er det fordele, som tiltaler dig, bør du også købe en massagebold til hjemmet. En massagebold kan bruges på forskellige måder, afhængigt af om man vil behandle ryggen, armene, fødderne eller noget helt fjerde. Såfremt du skal have optimal glæde af din kommende massagebold, skal du vide, hvordan den fungerer i praksis.

Køb en massagebold af høj kvalitet

Sportsway.dk sælger massagebolde, som giver en restituerende og opblødende effekt.

Vores ambition er at skabe et stort og alsidigt udvalg, hvor der er noget for enhver smag. Før du bestiller en massagebold, bør du gøre dig tanker om ønsket størrelse, farve og fasthed. Fælles for alle massageboldene er, at de er slidstærke og langtidsholdbare, hvorfor du ikke behøver at tvivle på kvaliteten.

Endurance og SELECT er nogle af de mest kendte producenter af massagebolde, så vi har selvfølgelig valgt at tilbyde en lang række bolde fra disse brands.

Har du brug for hjælp? Skriv eller ring til os.

Del.

Skriv en kommentar