Målmandshandsker – SELECT Handsker

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Det er ingenlunde en fornøjelse at være fodboldmålmand, hvis man ikke er i besiddelse af målmandshandsker. Hvad enten du spiller fodbold som amatør eller professionel, så fortjener du at eje de bedste målmandshandsker på markedet.

Hvilke målmandshandsker er bedst?

Det er en realitet, at der ikke er kåret et par målmandshandsker, der betragtes som de bedste. Det er nemlig meget individuelt, hvilke målmandshandsker man foretrækker at bruge, ligesom det er individuelt, hvilke fodboldstøvler og benskinner man foretrækker.

Målmandshandsker findes i mange forskellige prisklasser, hvorfor det er naturligt, at der også er stor forskel på kvalitetsdelen. Det er et stort ansvar at agere fodboldmålmand, fordi du ofte vil blive bedømt på, hvor mange mål du lukker ind.

Selvom det umiddelbart kan lyde for godt til at være sandt, så kan de rigtige målmandshandsker gøre dig til en endnu bedre målmand. Den bedst mulige boldkontrol er nemlig altafgørende, når du skal forsøge at holde buret rent.

De forskellige cuts

Det er vigtigt at bemærke, at der findes flere forskellige cuts, når det drejer sig om målmandshandsker. Det er værd at kende til henholdsvis Negative Cut, Flat Cut og Roll Finger Cut, som er de mest almindelige cuts. Du får en kort gennemgang nedenfor:

  • Negative Cut:Denne handskeskæring minder meget om Flat Cut. Handsketypen byder på kiler mellem håndfladen og baghånden. De anvendte kiler er fremstillet i latex og er med til at give konstant kontakt mellem handske og bold. Negative Cut byder på en stram pasform, hvor du som målmand kan glæde dig over optimal boldkontakt. Handskeskæringen er mest populær blandt professionelle.
  • Flat Cut:Denne handskeskæring er også kendt som den traditionelle og klassiske udgave. Håndfladekonstruktionen er flad, hvilket giver et større kontaktområde og er med til at sikre høj fleksibilitet. Pasformen er løs, hvorfor der helt naturligt er mere plads til fingrene.
  • Roll Finger Cut: Denne handskeskæring har en strammere pasform end Flat Cut. Latexen er altid i kontakt med bolden, hvilket giver en rigtig god boldkontakt. Hvad enten bolden gribes eller kastes, så vil denne handskeskæring garantere en god boldkontakt. Latexen vil foldes eller rulles omkring fingrene, så du nemmere kan kontrollere fodbolden i enhver situation.

Undersøg forskellige muligheder og find dine ideelle målmandshandsker

Det er anbefalelsesværdigt at undersøge forskellige muligheder, så du til sidst kan stå tilbage med de bedste målmandshandsker. Målmandshandsker bliver fremstillet i mange forskellige størrelser og materialer, hvor der er mange muligheder for både børn og voksne. Dine ideelle målmandshandsker afhænger selvfølgelig også af, om du forventer at bruge dem til kamp, træning, futsal eller noget helt fjerde.

Du bliver nødt til at prøve forskellige målmandshandsker, hvis du skal finde de perfekte målmandshandsker. Vi yder fri bytteservice, så du altid kan bytte dine målmandshandsker, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Køb målmandshandsker til børn og voksne

Sportsway.dk forhandler målmandshandsker til børn og voksne fra anerkendte producenter. SELECT og Nike er nogle af de producenter, der står bag de mest populære målmandshandsker til fodboldsporten.

I vores sortiment finder du kun målmandshandsker af højeste kvalitet, hvor du altid er garanteret fuld værdi for pengene. Giv os et kald eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til at finde de perfekte målmandshandsker.

Del.

Skriv en kommentar