Løbejakker – Ny løbejakke til vinter?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Der er forskellige holdninger til, om en løbejakke er et must-have eller et nice-to-have, så hvad mener du?

Det kan være svært at holde varmen i et par løbeshorts og en løbebluse, når den danske vinter for alvor kommer til at syne, men så er det heldigt, at man kan købe en løbejakke. En løbejakke er tilegnet dig, som sætter pris på at løbe, uanset om de danske metrologer varsler om sne, solskin, storm eller regn.

Løbejakken sikrer dig en god løbeoplevelse

En løbejakke er ikke bare en løbejakke.

Løbejakker findes i mange forskellige udgaver. Sammenligner du nogle af markedets mest populære jakker til løb, vil du erfare, at jakkerne er forskellige på parametre som komfort, pasform, kvalitet, åndbarhed osv.

Den klassiske løbejakke sørger for at beskytte dig mod den kolde vind, så du får en komfortabel følelse og ikke skal bekymre dig om at blive syg. I dag kan du naturligvis købe løbejakker til både sommer- og vinterbrug:

  • Sommer: Løbejakker i tynde og lette materialer
  • Vinter: Løbejakker i tykke og varmeisolerende materialer samt indvendig foring

Det kan varmt anbefales at købe to forskellige løbejakker – én jakke til vintertræning og én jakke til sommertræning. Du vil typisk ikke være i tvivl om, hvorvidt løbejakken er en sommer- eller vinterjakke, men hvis du bliver i tvivl, kan du læse produktbeskrivelsen eller kontakte kundeservice.

Find den perfekte løbejakke

At finde den perfekte løbejakke handler ikke blot om, at du skal tage stilling til, om du vil købe en tynd eller tyk jakke. Du skal nemlig også tage højde for mange andre parametre. Disse parametre bliver kort gennemgået herunder:

  • Længde
  • Design
  • Pasform
  • Materialer
  • Funktioner (åndbar, svedtransporterende, vandtæt, vindtæt osv.)
  • Detaljer (lynlås, lommer, krave, reflekser osv.)

Den fornuftige danske løber vælger at købe en løbejakke, som er både vand- og vindtæt, da vi trods alt skal affinde med os, at vi bor i et regnfuldt land. Investerer du i en vand- og vindtæt løbejakke, slipper du for at blive mere våd og kold end højst nødvendigt. Du skal i den anledning være opmærksom på, at det ikke er helt underordnet, om en løbejakke er vandtæt eller vandafvisende.

Såfremt du ofte løber tidligt om morgenen eller sent om aftenen, bør du for din egen skyld købe en løbejakke med reflekser, så du ikke bliver overset i trafikken. Der findes mange løbejakker med reflekser både foran og bagpå, så der er ingen undskyldning for ikke at være tilstrækkelig synlig i trafikken. Alternativt kan du købe en løbevest, som sørger for, at du lyser op og ikke bliver overset af bilister, cyklister m.v.

Online bestilling af løbejakker af højeste kvalitet

Den moderne og dedikerede løber køber naturligvis løbejakker på nettet, hvor bestillingsprocessen er både nem og sikker. Uanset hvor kræsen du er, vil det være meget sandsynligt, at du kan finde en passende løbejakke i sortimentet.

Er den ønskede løbejakke ikke på lager, kan du kontakte os pr. e-mail eller telefon, så vi kan undersøge, om den ønskede størrelse kan bestilles hjem. Du kan kontakte os på alle hverdage, hvis du har spørgsmål.

Del.

Skriv en kommentar