Løbehandsker og Løbehue – Handsker og hue til løb

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Enhver vinterløber bør eje et par løbehandsker og en løbehue, da det er svært at undvære disse beklædningsgenstande, når man bor i et nordisk land. Førnævnte genstande er i hvert fald uundværlige, hvis man har et ønske om at løbe om vinteren, hvor minusgrader og sne hersker.

Trods vintervejret med den rigtige påklædning

Størstedelen af alle danske løbere foretrækker at løbe om sommeren, hvor der er lunt, solen skinner, og fuglene piber. Desværre er sommeren ikke så lang, som man kunne ønske sig, hvorfor man skal være forberedt på, at temperaturen snart falder drastisk. Der er nogle løbere, som vælger at holde pause fra løbetræningen, men det er ingenlunde nødvendigt.

Der er selvfølgelig mulighed for at købe et løbebånd, men de fleste løbere kan nikke genkendende til, at det er sjovere og mere motiverende at løbe udenfor. Såfremt du skal kunne løbe udenfor om vinteren uden at fryse og risikere at blive syg, skal du være klædt godt på. Iklæd dig til flere lag tøj, tag strømper på og sæt prikken over i’et med et par løbehandsker og en matchende løbehue. Det er tvivlsomt, at du vil komme til at fryse, hvis du iklæder dig alt dette.

Det er ingen hemmelighed, at dine hænder, fingre og ører er meget udsatte, når du løber udenfor. Selv når du løber en kort tur, kan du komme til at føle ubehag grundet kulden, hvis du ikke har husket at tage løbehandsker og løbehue på.

Ønsker du dog et alternativ til at løbe udenfor, så kan et løbebånd være et godt alternativ. Mange motionister kan godt lide at benytte sig af et løbebånd i de kolde vintermåneder, da de her kan sætte en iPad eller en anden skærm op foran løbebåndet, hvor der eksempelvis kan ses serier mens man dyrker sin motion.

Løbehandsker

Hold dine hænder varme og komfortable med et par løbehandsker, så du ikke lader kulden ødelægge din løbetur. I dag produceres løbehandsker i mange forskellige former og tykkelser, så du kan også få opfyldt dine ønsker og behov.

Der er flere væsentlige årsager til, at man skal vælge et par løbehandsker frem for et par almindelige vinterhandsker. Løbehandsker har nemlig en anden pasform og højere åndbarhed end traditionelle handsker. Det er endvidere meget almindeligt, at løbehandsker byder på gummistriber i håndfladen, som sikrer et godt greb om energibar, telefon m.v.

Løbehue

Dine hænder bliver holdt varme af et par løbehandsker, men hvad så med dine ører? De bliver naturligvis holdt varme af en løbehue. Det er ikke alle løbere, som kan lide tanken om at bære hue under løb, men det er måske fordi, at de aldrig har ejet en decideret løbehue.

Den ideelle løbehue er varm og blød, ligesom den gerne byder på praktiske detaljer som reflekser. Du kan ved at købe en løbehue med reflekser være (næsten) sikker på ikke at blive overset i trafikken.

Alternativt kan du købe et pandebånd.

Stort udvalg af løbehandsker og løbehuer

Sportsway.dk forkæler de løbere, som trodser vind og vejr ved at løbe hele året rundt. Det gør vi ved at føre et stort udvalg af løbehandsker og løbehuer til både mænd og kvinder. Der er ingen grund til at lade sig bremse af vejret, nu hvor der er mulighed for at købe praktisk beklædning til vinteren.

Uanset om det er en ny løbehue eller et par løbehandsker, du vil købe, så giver vi dig gerne nogle gode råd med på vejen.

Del.

Skriv en kommentar