Kulde, varme- og isposer – Akut behandling af sportsskader

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Behandling af sportsskader med kulde-/varmeprodukter kan forkorte skadesperioden betragteligt. Vi har markedets bedste kulde-/varmeprodukter i sortimentet. Det er blot nogle af de produkter, vi kan præsentere dig for i kategorien for sportspleje. Døjer du ofte med skader og skavanker, vil disse produkter være brugbare for dig.

Effektiv behandling af sportsskader

Dyrker du sport og motion i din dagligdag, kan du aldrig gardere dig hundrede procent mod skader. Er du uheldig, bliver du ramt af en skade, som helst skal behandles så hurtigt som muligt. I den forbindelse er det alfa omega, at du har købt og medbragt produkter til behandling af skader. I dag benytter man hovedsageligt følgende produkter:

  • Isposer
  • Varmeposer
  • Kuldeposer
  • Kølespray

Selvom du ikke forventer at blive skadet, så skal du være klar til reagere den dag, hvor uheldet er ude. Der er mange ting, der kan forebygge skader – bl.a. det rigtige sportstøj, de rigtige sportssko og ikke mindst en omgang opvarmning. Det ændrer dog ikke på, at der altid vil være en vis risiko for at blive skadet, hvis man dyrker sport.

RICE: Behandling af akutte skader

RICE er et princip, du skal kende til, hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan man behandler akutte skader:

  1. R = Rest (ro): Erfarer du, at du har fået en skade eller skavank, skal du stoppe med den fysiske aktivitet med det samme. Fortsætter du med at være aktiv trods smerter, kan du forværre skaden og ikke mindst smerterne.
  1. I = Ice (is): Is er effektiv til at behandle akutte skader, da det først og fremmest er med til at lægge en dæmper på smerterne. Isen skal helst lægges på så hurtigt som muligt. I den anledning kan man bl.a. bruge kuldeposer, kølespray og isposer til sportsskader.
  1. C = Compression (kompression): Der skal tryk på det skadede område, hvilket f.eks. kan ske med kompressionsbandage. Formålet med dette er at isolere og give maksimal kompression ved brug af isposer, kuldeposer eller varmeposer.
  1. E = Elevation (Elevation): Det fjerde og sidste trin går ud på, at du skal hæve det skadede område i vejret. Det er i første omgang med til at sænke blodtrykket, ligesom risikoen for udsivning af blod mindskes betydeligt.

Kender du først til dette princip, vil du kunne behandle langt de fleste skader og skavanker i fremtiden. Det er umuligt at sige noget om, hvornår du kan træne igen, da det afhænger af dit individuelle tilfælde. Det er ikke desto mindre vigtigt, at du lytter til din krop og din sunde fornuft.

Stort udvalg af produkter til kuldebehandling og varmebehandling

Sportsway.dk fører stort set alle tænkelige produkter til kuldebehandling og varmebehandling. Vi har bl.a. specialiseret os i at sælge isposer til sportsskader, som mange af vores kunder har stor glæde af i det daglige. Varmeposer, kuldeposer og kølespray er som bekendt også nogle af de produkter, der er repræsenteret i vores store sortiment.

Der findes ingen mirakelkure, når det handler om at behandle skader og skavanker, men der er ikke desto mindre mulighed for at reducere skadesperioden betydeligt. Kommer du ud for en skade, anbefaler vi dig at reagere så hurtigt som muligt. Du kan bestille vores kvalitetstestede produkter allerede i dag.

Del.

Skriv en kommentar