Kompressionsbukser – Øget energi, mobilitet og restitution

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kompressionsbukser og kompressionsshorts er for alvor kommet i danskernes søgelys. Går du op i sundhed og velvære, så fortjener du at eje et par kompressionsbukser. Der er kun gode grunde til at bruge disse specielle bukser, som bruges til mange forskellige sportsgrene.

Hvad er kompressionsbukser?

Kompressionsbukser er populære som aldrig før – men hvad er det i realiteten for en størrelse? Du har sikkert stødt på begrebet rigtigt mange gange efterhånden, men det er ikke ensbetydende med, at du ved alt om formålet og brugen af kompressionsbukser.

De såkaldte kompressionsbukser kan beskrives som sportsbukser, som både støtter, stabiliserer og mindsker risikoen for skader. Kompressionstøj står højt på danskernes ønskeliste – og det samme gør sig gældende for kompressionsbukser og kompressionsshorts.

Den primære forklaring på den stigende popularitet hænger sammen med, at effekten er blevet dokumenteret. Således behøves man ikke længere at tvivle på, om kompressionstøj virker eller ej. Den veldokumenterede effekt er også en af grundene til, at du skal investere i et par kompressionsbukser, så du kan passe godt på din krop.

Hvorfor skal jeg bruge kompressionsbukser og kompressionsshorts?

Der er ingen der tvinger dig til at bruge hverken kompressionsbukser eller kompressionsshorts, men det er alligevel noget, du bør tage til overvejelse. Denne anbefaling er særligt henvendt til dig, der ofte bliver skadet. Kompressionstøj kan selvfølgelig også bruges af dig, der sjældent bliver skadet. Hvor forsigtig du end er, kan du aldrig vide dig sikker på, at du ikke vil blive skadet en dag.

Vi kommer med en kort gennemgang af, hvorfor det vil være en god idé at bruge kompressionsbukser og kompressionsshorts til sport og træning:

  • Tunge ben og ømme benmuskler – Har du tunge og trætte benmuskler, vil du kunne drage fordel af kompression, da kompression er med til at holde stabiliteten i musklerne. Dermed kan du fortsætte din fysiske aktivitet, selvom dine ben er tunge og ømme. Det er ikke optimalt at dyrke sport med tunge ben, men det hele bliver lidt lettere med et par kompressionsbukser.
  • Lyskeproblemer, lyskesmerter og lyskeskader– Kompressionsbukser kan bruges til såvel forebyggelse som genoptræning af lyskeproblemer og lyskeskader. Kompression er ikke et mirakelmiddel, men det kan ikke desto mindre afhjælpe de værste skader og skavanker. Har du ondt i lysken, vil kompressionstøj helt sikkert kunne hjælpe dig.
  • Øget energi og mobilitet– Drømmer du om øget energi og øget mobilitet, vil det ligeledes være en fordel for dig at bruge kompressionsbukser. Du vil opleve, at du har mere energi til at dyrke sport og motion, ligesom du vil opleve øget mobilitet. Det er fordele, som vil kunne gavne dig uanset sportsgren.
  • Øget blodgennemstrømning– Øget blodgennemstrømning er positivt, når man dyrker sport og motion i hverdagen. Det fører til en øget mængde ilt- og næringsstoffer, så det er hurtigere at genopbygge skadet væv. Det er altså en effektiv måde, hvorpå du kan komme skadet væv til livs.
  • Bedre restitution– Du kan ikke undgå at skulle restituere, men du kan få glæde af bedre restitution, hvilket er værd at tage med. Restituerer du bedre, vil du blive hurtigere klar, og dine muskler vil være friske til at præstere på højeste niveau igen. Din krop bliver bedre til at samle kræfter, og du kommer hurtigere ovenpå efter fysisk aktivitet.
  • Reducerer risikoen for sportsskader– Du kan reducere din risiko for at blive ramt af en sportsskade ved at bruge kompressionsbukser. Træningsrelaterede skader er svære at komme udenom, men du kan gardere dig nogenlunde med kompressionstøj. Du kan f.eks. minimere risikoen for læg-, lyske- og lårskader.

Køb kompressionsbukser og kompressionsshorts på nettet

Er det et stort udvalg og lave priser, du leder efter, så vil vi ikke skuffe dig. Vi har fyldt vores lager op med kompressionsbukser og kompressionsshorts, så du også kan få opfyldt dine behov. Har du brug for rådgivning, kan du kontakte os, så vi i fællesskab kan finde den perfekte løsning til dig. Kundeservice ydes via telefon og mail på alle hverdage.

Vi er specialister og deler gerne vores viden og ekspertise inden for kompressionstøj. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig – hvad end du ønsker at købe kompressionsbukser eller et helt andet produkt.

Del.

Skriv en kommentar