Kompressionsbukser – Øget energi, mobilitet og restitution

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De fleste af os ved, at man som sportsudøvere har brug for tætsiddende tøj, der sikrer et højt niveau af mobilitet. Her på siden vil vi også gerne slå et slag for fænomenet, der ikke har været til at undgå de seneste år blandt atleter – nemlig kompressionstøj.

➡️Vi har fundet enorme rabatter på kompressionsbukser og -tights lige i øjeblikket hos BilligSport24 – Klik her og se alle tilbud!

Hele teknologien bag kompressionstøj er egentlig simpel nok – tøjet har nemlig den funktion at kunne lægge pres på nøje udvalgte steder af kroppen, således at blodcirkulationen hele tiden holdes i gang under træningen. At blodcirkulationen fungerer optimalt, er altafgørende for effekten af ens løbetur, cykeltur og sågar restitutionen efterfølgende. Blodet skal komme ubesværet rundt i kroppen, for at kunne tilføje ilt og gode næringsstoffer til de hårdt-arbejdende muskler, og samtidig sørge for at fjerne affaldsstoffer der kan bevirke et for højt niveau af mælkesyre. Mælkesyre er det vi kan mærke, når vi udsætter vores krop for høj belastning, og det begynder at føles som svie i benene. Kompressionsteknologien afhjælper desuden længerevarende skader i og omkring musklerne. Der er altså god grund til, at kompressionstøj har vundet popularitet blandt sportsudøvere de seneste par år, og vi har i det følgende testet en række kompressionsbukser, der med garanti vil øge din præstationsevne hver gang du træner.

3 kompressionsbukser til kvinder vi kan anbefale

 1. Adidas ”Alphaskin Tights” til 550 kr.

Derfor kan vi anbefale disse kompressionsbukser:

Adidas er et mærke, der ved hvad de laver, og har gjort det i mange år. De har længe leveret og sponsoreret tøj, sko og sportsudstyr til atleter fra større nationale hold samt alle os sportsudøvere i det daglige. Adidas har af denne grund hele tiden skullet forny sig selv samt deres udvalg af sportsudstyr, og kompressionsteknologien har altså ikke været nogen undtagelse. Vi kan anbefale lige præcis disse kompressionsbukser, da de kan garantere åndbart materiale, samt fuld bevægelighed med et kompressionsdesign der vil støtte kroppen, når den er i bevægelse. Med svedtransporterende stof og et flot enkelt design er der intet, der kan stoppe dig i at præstere dit ypperste under træningen.

2. COLIBRI ”Hamsquad Pirata Kompressions Tights” til 719 kr.

Derfor kan vi anbefale disse kompressionsbukser:

Denne type kompressionsbukser kan vi særligt anbefale til det lunere vejr samt indendørs træning. Designet på disse bukser medvirker fuld bevægelighed og støtte under træningen. Med den særlige kompressionsteknologi, der kendetegner disse bukser, er der garanteret fuld effekt af både træning og restitution, samtidig med at du undgår større skader omkring lår og lysken. Derudover kan disse tights prale af at have den særlige STS-teknologi inkorporeret. STS er en forkortelse af ”Selective Transpiration System”, og medvirker i at fordele kropstemperaturen omkring musklerne, således at de kan præstere bedst muligt. COLIBRI er desuden et verdenskendt spansk mærke, der har slået igennem på at levere sportstøj til velansete atleter i håndbold- samt fodboldverdenen.

 1. 2XU ”Hyoptik Compressions Tights” til 800 kr.

Derfor kan vi anbefale disse kompressionsbukser:

2XU har her lanceret et par kompressionstights med en række egenskaber, der gør din træning aldeles effektiv. Med disse tights er du sikret den perfekte pasform med super god støtte fra kompressionsdesignet samt hurtig svedabsorbering. Disse kompressionstights anbefaler vi både til inden- og udendørs træning, idet de er designet med et reflekterende logo, der gør dig synlig i selv de mørke aftentimer. Med disse tights behøver du heller ikke at bekymre dig om ubehagelige syninger, der kan forstyrre din træning, da der her er kræset for designet med sømløse syninger, og du får dermed den fulde udbytte af dine præstationer.

3 kompressionsbukser til mænd

 1. Hummel ”Compression Baselayer” til 499 kr.

Derfor kan vi anbefale disse kompressionsbukser:

Det danskejede Hummel har med dette par kompressionsbukser sikret, at du får maksimalt ud af din træning. Kompressionsteknologien er sat i højsædet, således at dine muskler bliver støttet, for at du kan yde dit ypperste. Det tætsiddende materiale giver dig minimal vindmodstand og dermed et højt udbytte af din træning, om det så er på racercyklen eller på fodboldbanen. Vi anbefaler disse kompressionsbukser til al slags vejr samt sportsgrene der udføres inden- og udendørs. Lad bukserne gøre arbejdet for dig, mens du forøger din præstationsevne.

 1. Under Amour ”Compression Leggins” til 199 kr.

Derfor kan vi anbefale disse kompressionsbukser:

Med disse ”Compression Leggins” er der intet, der kan forhindre dig i at præstere dit bedste. Under Amour har med dette par kompressionsbukser ydet deres ypperste, for at du får alt, hvad du har brug for i et par bukser. Teknologien er sat i højsædet, og derfor kan dette par bukser bl.a. tilbyde dig UV beskyttelse mod solens stråler, sved- og lugtregulerende materiale, super høj mobilitet samt den perfekte mængde støtte til din muskler, så du derved undgår et for højt niveau af mælkesyre i benene.

 1. Craft Delta ”Compressions Tights” til 400 kr.

Derfor kan vi anbefale disse kompressionsbukser:

Craft Delta’s ”Compressions Tights” er tights til dig, der vil give dig fuldt ud til din træning. Lad disse tights sørge for den optimale blodcirkulation, alt imens du skaber resultater. Med et super fedt og anderledes design, der samtidig øger mobiliteten, er der intet der kan stoppe dig fra at opnå den effektive træning. Værd at nævne er den praktiske lomme, sikret med lynlås bagpå, der gør, at du kan tage dine vigtigste ejendele med, hvor som helst du træner.

Andet kompressionstøj der sikrer den effektive træning

Som vi nævnte tidligere, har kompressionstøj vundet stor popularitet blandt sportsudøvere verden over. Ovenover har vi listet tights og bukser, der alle har det tilfældes at være lavet af  et særligt komprimeret materiale. Afslutningsvis vil vi kort nævne hvilke fordele andet kompressionstøj, der ligesom bukserne har til formål at opretholde den optimale blodcirkulation under træningen, også har.

Kompressionsstrømper

Kompressionsstrømper har måske for nogen tidligere været kendt som ”støttestrømper”. Ideen er forblevet den samme, disse strømper vil støtte din fod og underben, således at du får den optimale blodcirkulation, samtidig med at de modvirker tunge og trætte ben på din løbetur. Denne slags strømper ses tit på maratonløbere, idet de støtter hele foden – fra hæl til tåspids – og modvirker dermed slid og transporterer sved, således at du kan holde dig i gang i længere tid af gangen.

Kompressionsbukser og kompressionsshorts er for alvor kommet i danskernes søgelys. Går du op i sundhed og velvære, så fortjener du at eje et par kompressionsbukser. Der er kun gode grunde til at bruge disse specielle bukser, som bruges til mange forskellige sportsgrene.

Hvad er kompressionsbukser?

Kompressionsbukser er populære som aldrig før – men hvad er det i realiteten for en størrelse? Du har sikkert stødt på begrebet rigtigt mange gange efterhånden, men det er ikke ensbetydende med, at du ved alt om formålet og brugen af kompressionsbukser.

De såkaldte kompressionsbukser kan beskrives som sportsbukser, som både støtter, stabiliserer og mindsker risikoen for skader. Kompressionstøj står højt på danskernes ønskeliste – og det samme gør sig gældende for kompressionsbukser og kompressionsshorts.

Den primære forklaring på den stigende popularitet hænger sammen med, at effekten er blevet dokumenteret. Således behøves man ikke længere at tvivle på, om kompressionstøj virker eller ej. Den veldokumenterede effekt er også en af grundene til, at du skal investere i et par kompressionsbukser, så du kan passe godt på din krop.

Hvorfor skal jeg bruge kompressionsbukser og kompressionsshorts?

Der er ingen der tvinger dig til at bruge hverken kompressionsbukser eller kompressionsshorts, men det er alligevel noget, du bør tage til overvejelse. Denne anbefaling er særligt henvendt til dig, der ofte bliver skadet. Kompressionstøj kan selvfølgelig også bruges af dig, der sjældent bliver skadet. Hvor forsigtig du end er, kan du aldrig vide dig sikker på, at du ikke vil blive skadet en dag.

Vi kommer med en kort gennemgang af, hvorfor det vil være en god idé at bruge kompressionsbukser og kompressionsshorts til sport og træning:

 • Tunge ben og ømme benmuskler – Har du tunge og trætte benmuskler, vil du kunne drage fordel af kompression, da kompression er med til at holde stabiliteten i musklerne. Dermed kan du fortsætte din fysiske aktivitet, selvom dine ben er tunge og ømme. Det er ikke optimalt at dyrke sport med tunge ben, men det hele bliver lidt lettere med et par kompressionsbukser.
 • Lyskeproblemer, lyskesmerter og lyskeskader– Kompressionsbukser kan bruges til såvel forebyggelse som genoptræning af lyskeproblemer og lyskeskader. Kompression er ikke et mirakelmiddel, men det kan ikke desto mindre afhjælpe de værste skader og skavanker. Har du ondt i lysken, vil kompressionstøj helt sikkert kunne hjælpe dig.
 • Øget energi og mobilitet– Drømmer du om øget energi og øget mobilitet, vil det ligeledes være en fordel for dig at bruge kompressionsbukser. Du vil opleve, at du har mere energi til at dyrke sport og motion, ligesom du vil opleve øget mobilitet. Det er fordele, som vil kunne gavne dig uanset sportsgren.
 • Øget blodgennemstrømning– Øget blodgennemstrømning er positivt, når man dyrker sport og motion i hverdagen. Det fører til en øget mængde ilt- og næringsstoffer, så det er hurtigere at genopbygge skadet væv. Det er altså en effektiv måde, hvorpå du kan komme skadet væv til livs.
 • Bedre restitution– Du kan ikke undgå at skulle restituere, men du kan få glæde af bedre restitution, hvilket er værd at tage med. Restituerer du bedre, vil du blive hurtigere klar, og dine muskler vil være friske til at præstere på højeste niveau igen. Din krop bliver bedre til at samle kræfter, og du kommer hurtigere ovenpå efter fysisk aktivitet.
 • Reducerer risikoen for sportsskader– Du kan reducere din risiko for at blive ramt af en sportsskade ved at bruge kompressionsbukser. Træningsrelaterede skader er svære at komme udenom, men du kan gardere dig nogenlunde med kompressionstøj. Du kan f.eks. minimere risikoen for læg-, lyske- og lårskader.

Køb kompressionsbukser og kompressionsshorts på nettet

Er det et stort udvalg og lave priser, du leder efter, så vil vi ikke skuffe dig. Vi har fyldt vores lager op med kompressionsbukser og kompressionsshorts, så du også kan få opfyldt dine behov. Har du brug for rådgivning, kan du kontakte os, så vi i fællesskab kan finde den perfekte løsning til dig. Kundeservice ydes via telefon og mail på alle hverdage.

Vi er specialister og deler gerne vores viden og ekspertise inden for kompressionstøj. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig – hvad end du ønsker at købe kompressionsbukser eller et helt andet produkt.

Le juge a déclaré à l’accusé, l’ancien partenaire du partenaire du locataire, qu’elle avait l’intention de voler un article de la maison qu’ils cambriolaient Acheter Doxycycline en ligne, mais la défense avait fait appel. L’accusé a répondu: “On m’a dit aujourd’hui de partir et de le prendre”, ajoutant qu’elle avait reçu 45 £.
Del.

Skriv en kommentar