Kompressionsærme – Bedre restitution, mobilitet og energi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kompressionsærmer er en form for sportsbeklædning på lige fod med bl.a. kompressionsbukserkompressionstrøjerog kompressionsbind, som vi også forhandler på denne webshop. Leder du efter et kompressionsærme, kan vi med sikkerhed hjælpe dig.

Brug et kompressionsærme: Opnå disse 5 fordele

Bliver du rådet til at bruge et kompressionsærme, så bør du tage det råd til dig. Der er nemlig en hel verden af fordele forbundet med at bruge kompressionsærmer, som du også kan overveje at give en chance. Før du beslutter dig, kan du læse om de mest almindelige fordele, som du ikke skal gå glip af. Det er først og fremmest værd at fremhæve følgende:

  1. Maksimal kraft og mobilitet– Maksimal kraft og mobilitet er en af hovedårsagerne til, at der er mange sportsfolk, der vælger at købe kompressionsærmer. Er dine arme trætte og tunge, vil øget kraft og mobilitet være en stor hjælp.
  2. Øget energi – Løber du hurtigt tør for energi, så vil et kompressionsærme også kunne komme dig til glæde. Det øgede energiniveau kan betyde, at du kan præstere på et ekstra højt niveau, hvilket du må betragte som noget positivt.
  3. Forbedret restitution– Du restituerer bedre med et kompressionsærme, så du ikke behøver at holde pause fra din foretrukne sportsgren i længere tid end højst nødvendigt. Du kan ikke undgå restitution, men du kan reducere restitutionstiden.
  4. Øget blodgennemstrømningen i armen – Der er som udgangspunkt intet farligt ved at have trætte og tunge arme. Det er en af de mest almindelige udfordringer, som man kan behandle og pleje på en naturlig måde – med et kompressionsærme. Den øgede blodgennemstrømning sørger for, at der bliver leveret nok ilt til dine muskler.
  5. Høj komfort og fleksibilitet– Kompressionsærmer er også kendt for at byde på høj komfort og fleksibilitet, hvilket man ikke bør undervurdere. Vælger du den rigtige størrelse, vil du opleve, at kompressionsærmet sidder behageligt på din arm. Du vil desuden kunne glæde dig over den høje fleksibilitet.

Kompressionsærmer til håndbold – i samarbejde med Håvard Tvedten

Vi forhandler bl.a. kompressionsærmer til håndbold, som er designet og udviklet i samarbejde med Håvard Tvedten. Skulle du være i tvivl, så kan vi fortælle dig, at Håvard Tvedten er en kendt norsk landsholdsspiller, som har spillet håndbold på et professionelt plan i adskillige år. SELECT og Håvard Tvedten står bag nogle af årtiets mest populære kompressionsærmer. Det er et kvalitetsstempel i sig selv, således at du er sikret kvalitet for alle pengene.

Kompressionsærmer kan i realiteten bruges til alle sportsgrene, men denne ærmetype er alligevel mest populær i håndboldverdenen. Spiller du håndbold i din dagligdag, så ved du allerede, at der er tale om en sportsgren, hvor du belaster dine arme meget. Det er altså ikke usandsynligt, at du vil opleve problemer med tunge og ømme armmuskler i din karriere.

Håndboldspillere – såvel professionel som amatører bliver anbefalet at spille med kompressionsærmer. Du kan købe et kompressionsærme til din ene arm – eller til begge arme. Det er nemt at tage kompressionsærmer af og på, hvorfor det ikke er noget, du har brug for hjælp til. Anbefalingen er hermed givet videre til dig, der vil passe godt på dine arme.

Køb et kompressionsærme af højeste kvalitet

Du kan købe et kompressionsærme af højeste kvalitet til en fordelagtig pris. Fanger det din interesse, skal du kigge nærmere på vores store udvalg, hvor vi vurderer, at der er noget for enhver smag. Skal du opnå den optimale effekt, kan du følge vores størrelsesguide, så du kan være sikker på at vælge den rigtige størrelse. Finder du det udfordrende at finde din ideelle størrelse, vil vi gerne hjælpe dig.

Vi bestræber os på at have kompressionsærmer på lager i de mest populære farver og størrelser, så du kan få opfyldt dine behov. De ligger klar til at blive leveret til dig, så du kan forvente levering på ganske få dage. Vi leverer kompressionsærmer til hele landet, så det er ikke afgørende, hvor du er bosat.

Del.

Skriv en kommentar