Kom med på moden: prøv en havfruehale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Har du hørt om de nye havfruehaler? Du kan blive den havfrue, dumåske altid har drømt om. Havfruehaler er både til børn og voksne.De kan hjælpe børn med at lære at svømme, og de er super flotte ogfindes i fine designs. Læs med her for at blive klogere påhavfruehaler.

Hvad er fordelene?

Hvorfor skal du købe en havfruehale? Der er flere fordele:

  • Let åndbart materiale
  • God pasform
  • Er super flotte
  • Ser realistiske ud
  • Høj sikkerhed
  • Er nemme at tage på og af
  • Kan hjælpe til at svømme
  • Kan nemt vaskes i vaskemaskinen med koldt vand
  • Tørrer hurtigt

Hvis du eller dit barn gerne vil forbedre svømmeevnerne, kan enhavfruehale faktisk hjælpe. Den hjælper til at træne forskelligemuskelgrupper og hjælper dig til at ligge vandret i vandet.Svømning kan blive sjovt for barnet, som normalvis ikke gider atsvømme. Med en havfruehale på bliver det helt nyt og spændende. Dukan læse mere om fordelene ved en havfruehale her.

Hvordan bruger man en havfruehale?

Det er ikke svært at bruge en havfruehale, men det er stadigvigtigt at have styr på, hvordan du bruger den, inden du skal igang. En havfruehale er en monofinne, hvilket betyder, at det er énhale med dobbelt svømmefod. Materialet er det samme, som bruges tilbadetøj. Derfor er det rimelig nemt at komme i og ud af. Når dubliver god med havfruehalen, kan du glide gennem vandet med etspark med benene.

Når du skal i gang, skal du først sætte monofinnen ind ihavfruehalen, hvorefter du kan træde fødderne i ligesom vedsvømmefødder. Du skal trække halen op omkring numse og hofter, såden sidder godt på dig. Det gør du nemmest ved kanten afswimmingpoolen eller i svømmehallen, inden du skal i vandet. Så erdet bare om at komme i gang og prøve dig frem! Husk altid at haveen til at holde øje med dig, hvis du ikke er så habil til atsvømme.

Hvor gammel skal man være for at bruge havefruehalen?

Havfruehaler er både til børn og voksne. Det er dog vigtigt, atbarnet er 6 år og gerne ældre, før det prøver. Barnet skal kunnesvømme lidt i forvejen, og uanset hvad skal der altid være envoksen, der ser på. Barnet skal kunne flyde, vende sig i vandet ogkunne svømme 25 meter uden hjælp. Det er også muligt at brugesvømmevinger i starten, indtil barnet kommer rigtig i gang med atbruge havfruehalen. Brug den ikke i havet, men i en pool, da haveter for usikkert, særligt for børn.

Der findes svømmehold, man kan melde sig på, hvor der svømmesmed havfruehaler. Her kan du eller barnet blive rigtig gode.

Vælg flotte designs

Havfruehaler findes i adskillige designs. Du kan få dem i flottefarver såsom regnbuefarvet eller andre skinnende farver. De sersuper flotte ud. Materialet er det samme som på andet badetøj, sådet er nemt at vaske, tage på og svømme i. Du kan vælge den farve,du synes, er flottest, og så er det bare om at komme i gang med atudleve din indre drøm om at være en havfrue.

Del.

Skriv en kommentar