Køb fodboldudstyr i udlandet og spar penge!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hvis du til dagligt spiller fodbold på klubplan, og du derved har behov for en del fodboldudstyr, så kan det godt betale sig at købe dette udstyr i udlandet. Du har uden tvivl allerede investeret mange tusinde kroner i alt fra fodboldstøvler til fodboldtrøjer, shorts og drikkedunke. De fleste danskere køber det i Danmark, da det både er nemt og hurtigt. Der kan dog være rigtigt mange penge at spare, hvis man i stedet vælger at kigge mod større udenlandske webshops – og leveringstiden er ikke så ringe endda!

Udregn prisen ved hjælp af en valutaomregner

Når du skal vurdere, om det bedre kan betale sig at købe fodboldudstyr i udlandet kontra i Danmark, så kan du med fordel benytte dig af en valutaomregner.

Når man handler på sider i udlandet, så vil valutaen ofte være i EUR eller i GBP. Det er de færreste udenlandske webshops, som sælger fodboldudstyr, der giver dig mulighed for at få vist priserne i DKK. Det behøver dog ikke være nogen ulempe, da du ofte vil kunne spare en del penge ved at købe varen i en anden valuta.

Tager man og kigger på det nuværende verdensbillede, så kan du spare en del penge ved at købe varer i GBP, da kursen er faldet kraftigt på det seneste. Er du i tvivl om, hvor mange penge du kan spare, så gør brug af en valutaomregner og udregn besparelsen.

Udvalget er ofte større i udlandet

Udover at det ofte kan betale sig at købe fodboldudstyr i udlandet, så vil du også opleve, at udvalget er større. Online forretninger i England og Tyskland har et større klientel, og derfor muliggør det også et større sortiment, da omsætningshastigheden på varerne er dét højere.

Det kommer dig som forbruger til gode, da du derved har mulighed for at finde præcis det udstyr til fodbold, som du har brug for. Derudover plejer der at være rig mulighed for at få fantastiske priser på tilbudsvarer.

Levering af fodboldudstyr fra udlandet kan sagtens være hurtig

Mange har et billede af, at det tager lang tid, før varer fra udlandet lander i Danmark. Det behøver dog ikke at være tilfældet. Køber man fra Europæiske butikker, der er placeret i England eller Tyskland, så går der ofte ikke mere end 3-5 dage, før varerne er landet ved din dør.

Når man samtidig holder dette op imod de penge, der kan være at spare grundet vekselkursen, så kan det ofte godt betale sig.

Vær særligt opmærksom på størrelserne

En af de ting, som du skal være opmærksom på, når du handler i udlandet, er deres størrelser. Handler du eksempelvis tøj fra England, så vil du opleve, at man kører med andre størrelser. Derfor kan det være en god idé at have en tabel, som giver dig et overblik over, hvad størrelserne svarer til i Danmark.

Det kan lyde kompliceret at købe fra udenlandske butikker, men det er faktisk ganske nemt. Når først du har prøvet det, vil du fremadrettet næsten altid se, om ikke der kan være penge at spare ved at handle i udlandet.

Del.

Skriv en kommentar