Kettlebell – Effektiv cardio- og styrketræning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kettlebells rangerer øverst på listen over de mest populære træningsredskaber til hjemmet. En kettlebell minder på nogle punkter om en håndvægt, men det er vigtigt at pointere, at håndvægte og kettlebells ikke er det samme.

Kettlebell træning – Så effektivt er det

Der er ingen grund til at undervurdere effekten af kettlebell træning, da det allerede er blevet dokumenteret, at denne træningsform er meget effektiv. De kære kettlebells har de seneste år vundet indpas på det danske træningsmarked.Mange millioner mennesker beskæftiger sig med kettlebell træning hver dag, men hvorfor skal du overveje at træne med kettlebells? Det skal du gøre af følgende grunde:

  • Du kan træne hele din krop (all-round træning)
  • Du kan tabe dig og få større muskler (omdanne fedt til muskler)
  • Du kan købe kettlebells uden at skulle bruge en formue
  • Du kan skabe en mere afvekslende og interessant hjemmetræning

Hvor effektivt kettlebell træning er afhænger af, hvor meget energi man bruger på det. Det er selvsagt ikke underordnet, om du træner 1 gang om ugen, eller om du træner 3-4 gange om ugen. Derudover er det ikke uden betydning, om din kettlebell vejer 5 eller 20 kg.

Kettlebell træning er henvendt til både unge og gamle, da træningsformen kan tilpasses enhver person. Det er tilmed en træningsform, som kan udføres på kort tid. Sætter du blot 30-60 minutter af til at træne et par gange om ugen, kan du hurtigt komme i god form.

Valg af kettlebell

En kettlebell er ikke bare en kettlebell.

Der findes nemlig mange forskellige kettlebells, hvorfor valget kan være svært, men ikke umuligt. Det er ingen hemmelighed, at mænd generelt vælger at købe tungere kettlebells end kvinder, da mænd fra naturens side er stærkere end kvinder. Derfor er det en fordel, at kettlebells kan købes i mange forskellige vægtklasser.

Én kettlebell vil næppe være nok til at afdække dine træningsbehov, hvorfor du med fordel kan købe kettlebells i forskellige vægtklasser. Der findes både tunge og lette kettlebells, så mon ikke at du kan finde en passende kettlebell i det voksende sortiment.

Øvelser med kettlebells

Der findes et væld af øvelser med kettlebells, så hvis du køber kettlebells, kommer du med garanti ikke til at kede dig. Kører du alligevel fast i de samme øvelser, kan du lade dig inspirere af dygtige fitnessudøvere på nettet. Er træningen ikke udfordrende nok, kan du prøve at køre øvelserne langsommere. Alternativt kan du investere i nogle tungere kettlebells.

Køb billige kettlebells online

Sportsway.dk er webshoppen for dig, som ønsker at købe en billig kettlebell til dit hjem. Ønsker du at købe flere kettlebells, har du selvfølgelig også mulighed for det. Vi fører nemlig et stort udvalg af de berømte kettlebells, som bliver brugt af både amatører og professionelle i hele verden.

Vil du træne både styrke, cardio og mobilitet på en sjov og effektiv måde, fortjener du at eje et komplet kettlebell sæt. De mest populære kettlebells befinder sig i intervallet 1-15 kg. Handl fra din computer, tablet eller smartphone ved at lægge de(n) ønskede kettlebell(s) i din indkøbskurv. Herefter kan du indtaste dine leveringsoplysninger og betale for din ordre.

Del.

Skriv en kommentar