Indendørs Fodboldsko – Bedste indendørssko

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Indendørs fodboldsko er tilegnet dig, der spiller fodbold indendørs. Du kan af gode grunde ikke bruge de samme fodboldsko både indendørs og udendørs, hvorfor du skal have fat i et par fodboldstøvler, der er beregnet til indendørs brug.

IC fodboldsko – De vigtigste fordele

IC = Indoor Count (optimal til indendørs fodbold eller futsal)

IC fodboldsko er de fodboldsko, du skal bruge, når du skal spille fodbold indendørs. Der er mange fordele ved denne skotype, som du kan få glæde af i den periode, hvor du spiller fodbold indendørs. Der stilles nogle helt særlige krav til indendørs fodboldsko, som du naturligvis skal tage seriøst, da du alternativt risikerer at blive udvist.

De vigtigste fordele ved indendørs fodboldsko omfatter følgende:

  • Tæt kontakt til gulvet– Du er altid sikret tæt kontakt til gulvet, når du spiller i et par indendørs fodboldsko. Det betyder med andre ord, at du altid vil stå stabilt på underlaget og dermed vil være mindre tilbøjelig til at komme ud af balance.
  • Let vægt – Indendørs fodboldsko er som regel meget lette, hvilket helt naturligt har positiv indflydelse på speed og acceleration. Du kan bevæge dig hurtigt rundt på banen, uden at du føler, at dine fodboldsko begrænser dig.
  • Glimrende boldkontrol – Du kan som udgangspunkt forvente en glimrende boldkontrol, hvis du køber et par indendørs fodboldsko frem for at købe et par almindelige sportssko til indendørs brug.

Der er derudover også mange andre fordele ved indendørs fodboldsko, hvilket du kan blive klogere på, hvis du investerer i et par indendørssko til fodbold.

Regler for brug af sko til indendørs fodbold

Der stilles nogle få krav til spillernes udstyr til indefodbold – heriblandt spillernes sko. Det er ikke obligatorisk at bruge benskinner, men der stilles til gengæld nogle krav til, hvilke sko du skal spille i. Det vil vi kort introducere dig for nedenfor:

  • Gummisko (ikke afsmittende)– Det vigtigste er, at du bruger et par gummisko, der ikke er afsmittende.
  • Ingen sten eller snavs under bunden– Du skal sikre dig, at der ikke er sten eller snavs under bunden på dine indendørs fodboldsko. Det vil der som regel ikke være, hvis du kun har brugt dine fodboldsko indendørs.
  • Ingen knopper – Det siger næsten sig selv, at der ikke må være knopper under bunden på indendørs fodboldsko, men vi skal alligevel huske at nævne det for en god ordens skyld.

Vi forhandler indendørs fodboldsko på nettet

Sportsway.dk præsenterer dig for et stort udvalg af indendørs fodboldsko, som du kan købe på nettet til fantastiske netpriser. Du kan finde indendørssko til både mænd, kvinder og børn, så du vil ikke komme til at mangle noget.

Indendørs fodboldsko kan købes i mange forskellige farver og størrelser, så mon ikke du kan finde et par indendørssko, der passer dig? Vi forhandler nogle af de mest populære og mest solgte indendørs fodboldsko på det danske marked, hvor der ikke er en finger at sætte på hverken kvalitet eller komfort.

Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil blive holdt opdateret med nyheder og gode tilbud vedrørende indendørs fodboldsko.

Del.

Skriv en kommentar