Hold hjernen i gang med at spille spil på nettet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Annonce

Hjernen bliver i højere og højere grad vores vigtigste våben, bedste ven og største arbejdspartner i takt med, at verden udvikler sig med stor hast.

Der stilles store krav til skoleelevers kognitive kunnen, og folk IQ-testes hyppigere end nogensinde før.

Og selvom der er helt ufatteligt meget, verdens førende forskere endnu ikke ved om det mystiske organ, er én ting sikker.

Det er vigtigt at holde hjernen i gang, så den forbliver skarp, og det kan man i sagens natur gøre på mange måder.

Én af de lidt sjovere er at spille på nettet, for på den måde kan man slå to fluer med et smæk: gratis underholdning og hjernetræning samtidig.

Hvorfor holde hjernen skarp?

Man kan starte med at aktivere hjernen ved at spørge sig selv, hvorfor den overhovedet er vigtig.

Som beskrevet tidligere er verden og dermed også det danske samfund midt i en rivende udvikling, hvor hjernen og spiller en stadig større rolle i informationssamfundene.

De fleste danskeres dagligdag består ikke længere, som den ellers gjorde for bare en god håndfuld årtier siden, mest af fysisk arbejde, men i stedet af stillesiddende kontorarbejde.

Derfor er det blevet vigtigere end nogensinde at have hurtigt omløb på øverste etage, så man kan følge med arbejdsmarkedets udvikling og styre alle de nye teknologier.

Idéer til gode spil

Kort sagt er hjernen altså ganske vital, og derfor kan man passende holde den skarp med nogle rigtig gode og sjove spil.

På nettet kan man finde rigtig mange fede spil, blandt andet på SpilNettet.dk, hvor der med garanti er noget for enhver smag.

Er man god til tal og samtidig altid klar på en god udfordring, kan man kaste sig over et par matematikspil.

Skulle man derimod være en mere fartglad type, kan man prøve et fedt bilspil, hvor man skal knække koden for at komme først i mål.

En anden, ganske simpel måde at udfordre hjernen på, når man spiller, er ved hele tiden at prøve et nyt spil, for på den måde skal man hele tiden lære noget nyt, og det fungerer som en fin form for hjernetræning.

Hvile er vigtigt

Det er altså en rigtig god idé at holde sin hjerne skarp, og det er en endnu bedre idé at gøre det, mens man har det rigtig sjovt med nogle fede onlinespil.

Dog skal man huske, at man i høj grad også bør lade sin hjerne hvile, da den godt nok skal udfordres for at blive skarpere, men også kræver ro for ikke at brænde sammen.

Mange mennesker har allerede godt gang i hjerneaktiviteten på deres arbejdsplads, og man skal ikke presse den for hårdt.

Derfor kan man stadig sagtens have det skægt med at spille på nettet, man kan bare gøre det sådan, at man husker nogle små pauser og ikke anstrenger sig for hårdt.

Så nupper man en tår vand og en mundfuld frisk luft i ny og næ, kan man ellers have det ligeså sjovt, som det skal være.

Del.

Skriv en kommentar