Harpiks – Find harpiks til håndbold her

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Harpiks er en fast del af håndboldspillet, hvorfor det er altafgørende, at man aldrig løber tør for harpiks. I dag bruger langt de fleste håndboldspillere harpiks, når de spiller håndbold – med undtagelse af mindre børn. Harpiks til håndbold er henvendt til både amatører og professionelle, som ønsker at præstere deres ypperste.

Hvad er håndbold harpiks lavet af?

Harpiks i traditionel forstand bliver dannet i træerne. Harpiks består af en meget kompleks sammensætning af stoffer. Der bliver også fremstillet kunstig harpiks, som er den harpiks, man typisk vil bruge til håndbold og andre sportsgrene. Der kan være visse produkter, der kan fremkalde allergi, hvilket du skal være opmærksom på, hvis du er allergiker.

Håndbold harpiks er harpiks med stærk klæbeeffekt, som er særligt udviklet til håndboldspillere. Den traditionelle harpiks bliver bearbejdet, og der bliver tilsat dufte, før det sælges i butikkerne som håndbold harpiks.

Hvor køber man harpiks?

Du kan købe harpiks på nettet, hvis du gerne vil have det største udvalg og have mulighed for at shoppe, når du har tid og lyst. Sportsway.dk har sammensat et attraktivt udvalg af harpiks til håndbold, hvor de mest populære produkter er repræsenteret.

Det er frivilligt, hvor du vil købe harpiks, men du kan lige så godt handle der, hvor du finder det største udvalg og de laveste priser. Vi vil glædeligt tage hånd om din bestilling, hvis du beslutter dig for at bestille harpiks på Sportsway.dk.

Håndbold harpiks – Hvornår?

Håndboldspillere har spillet med harpiks i adskillige år. For mange år siden oplevede man, at håndboldene ofte gik i stykker, og det var et stigende problem. Løsningen blev harpiks, og det har været anvendt lige siden. Hvis du bruger harpiks, når du spiller håndbold, så ved du måske allerede, at harpiks er med til at gøre bolden mere slidstærk. Selvom der har været snak om at afskaffe harpiks, så er det tvivlsomt, at det kommer til at ske.

Der er delte holdninger til, hvor gammel man skal være, før man skal starte med at bruge harpiks. Det er mest almindeligt, at man starter med at bruge harpiks fra 13-års alderen. Der er dog ingen faste regler på området, hvorfor det er forældrene, der skal tage stilling til det. Det er dog værd at bemærke, at der kan være visse regler om brug af harpiks, hvis man deltager i en håndboldturnering.

Det vil typisk være håndboldtræneren, der præsenterer børn og unge for harpiks, men forældrene har selvfølgelig også et ansvar. Det vigtigste er, at man giver børn og unge en god oplevelse mht. brug af harpiks, så de ikke mister lysten til håndboldsporten.

Hvorfor bruger man harpiks i håndbold?

Det er ikke for sjov, at man bruger harpiks i håndbold, da harpiks rent faktisk giver en lang række fordele for håndboldspilleren. Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorvidt du har brug for harpiks til håndbold, så skal du læse om de forskellige fordele. Vi skal kort kigge på nogle af de mest almindelige fordele herunder:

  • Nemmere at gribe og kaste– Harpiks er med til at sikre dig et fantastisk greb i bolden, hvilket er fordelagtigt, når du skal gribe og kaste håndbolden. Du vil opleve, at du får meget bedre kontrol med bolden, hvilket vil påvirke din præstation.
  • Mulighed for at lave smarte tricks– Harpiks giver dig som bekendt et godt greb og optimal kontrol med bolden – og det kan du udnytte. Du kan lave smarte tricks som skruebold, så du kan imponere både tilskuere og medspillere.

Hvordan får jeg harpiks af fingrene?

Har du netop afsluttet en omgang håndboldtræning eller håndboldkamp, så skal du have harpiksen af fingrene igen. Selvom det ville være nemt, hvis man blot kunne bruge rindende vand, så skal der ofte mere til.

Vi anbefaler, at du bruger harpiksrens, når du skal have harpiks af fingrene. Det er som regel nok at bruge et par dråber harpiksrens, da det er et yderst effektivt middel. Vil du passe godt på dine hænder, så skal du undgå at bruge skadelige midler.

Køb håndbold harpiks hos din foretrukne forhandler

Sportsway.dk bør være din foretrukne forhandler, når du skal købe håndbold harpiks. Vi fører en lang række produkter inden for håndboldudstyr, hvor bl.a. harpiks og harpiksfjerner er repræsenteret.

Vi lever og ånder for at forkæle dig med kvalitetsprodukter, så du kan blive en endnu dygtigere håndboldspiller. I vores store sortiment finder du harpiks til håndbold i både større og mindre bøtter.

Del.

Skriv en kommentar