Handgrip – Effektivt træning af underarmen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

En håndtræner eller også kendt som en hand grip er tiltænkt dig, som gerne vil træne dine hænder, håndled og fingre. Det er et lille træningsredskab, men der er ingen grund til at undervurdere effekten.

Hvorfor skal jeg købe en håndtræner?

Du skal købe en håndtræner, hvis du drømmer om at få stærkere hænder, fingre og underarme. Denne specialiserede træningsform vil styrke din grebsstyrke, hvilket kan gavne dig under træning såvel som i hverdagen.

Træningsformen egner sig både til almindelig styrketræning og genoptræning. De såkaldte håndtrænere fås i en række forskellige modstandsniveauer. Der findes sågar justerbare håndtrænere, som du nemt og hurtigt kan justere efter behov.

Bruger du jævnligt din håndtræner, kan du opnå større styrke, ligesom du kan forebygge overbelastningsskader i forbindelse med arbejde og træning. Det er desuden nemt at tage dette træningsredskab med sig på farten, fordi det er så kompakt.

Håndtræner med fjeder

En håndtræner med fjeder er den mest populære variant inden for håndtrænere, så det er måske også din ideelle variant. Fordelen ved at vælge en håndtræner med fjeder er, at det er muligt at justere belastningen og dermed skabe en mere varieret træning.

Håndtræneren med fjeder kan betjenes af både børn og voksne, da det som nævnt er muligt at variere belastningen. Du får altså et alsidigt og fleksibelt redskab, som hele familien kan få glæde af.

Korrekt brug af håndtræner

Det er som udgangspunkt meget simpelt at betjene en håndtræner, hvorfor det ikke er nødvendigt at læse en lang guide. Du skal alligevel have ét godt råd med på vejen. Øvelserne bør altid foregå i et roligt tempo, da pludselige bevægelser kan få store konsekvenser. Er det for hårdt, bør du nedjustere belastningen.

Del.

Skriv en kommentar