Hæl- og svangstøtte – Find gode forfodsindlæg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svang- & hælstøtte vil være interessant for dig, der jævnligt døjer med skader og skavanker. Vi forhandler en håndfuld nyttige produkter, som giver dig mulighed for at passe godt på dine fødder. I denne kategori finder du alt, hvad du skal bruge for at beskytte dine fødder, når du dyrker sport og motion.

Pas godt på dine fødder med optimal støtte og beskyttelse

Hvad end du dyrker den ene eller anden sportsgren, udsætter du dine fødder – ikke mindst svang og hæl – for et stort pres. Det er en naturlig del af gamet, men det betyder ikke desto mindre, at du kan risikere at blive skadet, hvis du er uheldig. Vil du undgå at sidde på bænken i flere måneder som konsekvens af en skade, skal du tage din sikkerhed seriøst.

Til optimal støtte og beskyttelse af fødderne kan du bruge følgende produkter:

  • Forfodsindlæg / forfodspelotte– Forfodsindlæg – eller også kendt som forfodspelotte efterspørges af sportsudøvere på ethvert niveau. Denne type indlæg giver både støtte og beskyttelse mod stød i forfoden. Du kan forvente at opleve komfort og stødabsorbering ud over det sædvanlige. Stød i forfoden kan hurtigt resultere i en større eller mindre skade samt forfodssmerter, hvilket du naturligvis bør undgå.
  • Svangstøtte– Svangstøtte har til hensigt at støtte og aflaste svangen, så du kan undgå de værste skader i svangen. Svangstøtte bliver udviklet i bløde, stødabsorberende og slidstærke materialer, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.
  • Hælkile/ hælstøtte – Hælkile og hælstøtte er effektive produkter til at støddæmpe og aflaste mindre hælsmerter. Hælen er meget udsat, når man dyrker sportsgrene såsom fodbold, håndbold og løb, hvorfor hælkile og hælstøtte står i høj kurs blandt sportsudøvere.

I dag findes der et væld af skoindlæg, som er designet og udviklet til sportslig brug. I første omgang er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger de helt rigtige sportssko, da de valgte sportssko har stor indflydelse på din skadesrisiko. Herefter kan du overveje at købe skoindlæg, hvis du har brug for ekstra støtte under hæl, svang og / eller forfod.

Svang- & hælstøtte købes parvis, så du kan beskytte og aflaste begge dine fødder. Produkterne passer til alle skostørrelser, så du kan også drage nytte af hælstøtte, svangstøtte og forfodsindlæg af højeste kvalitet.

Hvad er nedsunken forfod? – Nedsunken forfod gør sig gældende, når tværbuen er sunket ned. Det kan skyldes, at skoene er for små, ligesom det kan skyldes svaghed i muskler og led.

Hvad er svangstøtte? – Vi har allerede været kort inde på det, men svangstøtte er en stabil sål, som du kan bruge til at beskytte din svang.

Hvorfor hælsmerter? –Hælsmerter kan opstå af mange forskellige årsager. Det kan skyldes en betændelsestilstand, ligesom det kan skyldes nerveirritation, knoglebrud og senebetændelse. Det er ikke desto mindre noget, man bør tage alvorligt.

Køb svang- & hælstøtte hos Sportsway

Sportsway.dk er hjemmesiden, hvorpå du finder alt inden for svang- & hælstøtte. Som bekendt sælger vi bl.a. forfodsindlæg, svangstøtte og hælstøtte, hvor der ikke er en finger at sætte på noget. Det er vel at bemærke produkter, som du bør investere i, hvis du holder meget af dine fødder.

Il impiega dalle sei alle otto ore per iniziare ad avere effetto, o fino a quando prende un farmaco sostitutivo dell’erezione come un antabuse o un ibuprofene. Il medico afferma che ci vuole circa un’ora affinché il farmaci per l’impotenza senza ricetta inizi a dare il suo effetto.
Del.

Skriv en kommentar