Håndvægte – Sæt af håndvægte til træning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dyrker du styrketræning, fitness eller bodybuilding i hjemmet, vil du næsten ikke kunne undvære et sæt håndvægte. Der er i hvert fald rig mulighed for at skabe en sjovere og mere effektiv træning med håndvægte.

Træn hele kroppen med håndvægte

Investerer du i dumbbells eller på dansk; håndvægte, har du mulighed for at træne hele kroppen. Det er særligt populært at bruge håndvægte til at træne bryst, skulder, biceps og triceps, men der er som bekendt også mulighed for at træne mange andre muskelgrupper.

Brug af håndvægte er med til at sikre en god all-round træning, hvor ingen muskelgrupper bliver sprunget over. Det er svært at undvære håndvægte i den aktive hverdag, fordi håndvægte kan bruges til rigtig mange træningsøvelser. Der er tale om øvelser, som kan udføres stående, siddende eller liggende. Skal du skabe de bedste træningsforhold for dig selv, bør du foruden håndvægte også købe en træningsbænk.

Justerbare håndvægte til hjemmet

Der er mange danskere, som undlader at købe håndvægte til hjemmet, fordi traditionelle håndvægte optager meget plads. Det er netop derfor, at justerbare håndvægte er blevet opfundet. Du kan rent faktisk nøjes med at købe ét sæt håndvægte, da det er muligt at indstille vægten alt efter behov.

Du kan nemt og hurtigt op- og nedjustere vægten, afhængigt af om du træner bryst, biceps eller triceps. Justerbare håndvægte er meget fleksible, fordi de kan justeres i mange forskellige niveauer. Endvidere kan denne type håndvægte bryste sig af samme høje stabilitet som faste håndvægte. Såfremt du ikke ønsker at købe justerbare håndvægte, kan du kigge nærmere på vores udvalg af faste håndvægte, hvor der ikke er mulighed for at justere vægten.

De fleste justerbare håndvægte kan justeres, så de vejer følgende:

  • 1 kg.
  • 2 kg.
  • 3 kg.
  • 4 kg.
  • 5 kg.
  • 6 kg.
  • 7 kg.
  • 8 kg.
  • 9 kg.
  • 10 kg.

Der er dog også mulighed for at købe håndvægte, som er endnu tungere end ovennævnte.

Opbevaring af håndvægte

Vil du forlænge levetiden af dine håndvægte, og vil du samtidig gerne passe godt på dit gulv, bør du tænke over, hvordan du opbevarer dine håndvægte. Det mest optimale vil være at købe et stativ, som du kan placere dine håndvægte på, når du er færdig med at bruge dem.

Bruger du et opbevaringsstativ, så har du altid styr på dine håndvægte. Opbevarer du dine håndvægte på gulvet, kan du risikere at ødelægge både håndvægte og gulv, hvilket kan blive en omkostningsrig affære.

Shop håndvægte af højeste kvalitet

Sportsway.dk forhandler kun robuste og langtidsholdbare håndvægte, som er tilegnet dit hjemmefitness. Endurance og Carite er nogle af de producenter, som vi har fornøjelsen af at præsentere dig for på siden. Du kan ved at købe håndvægte fra disse brands være sikker på at gøre en tilfredsstillende handel.

Køb dumbbells på nettet, hvis du gerne vil købe billige håndvægte, som du kan få leveret direkte til døren. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du få direkte besked, når vi får nye håndvægte hjem. Har du allerede fundet de ønskede håndvægte, kan du lægge dem i kurven og klikke dig videre til checkout.

Del.

Skriv en kommentar