Håndboldtrøjer – Find trøjer til håndbold her

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Håndboldtøj– heriblandt håndboldtrøjer hører helt naturligt hjemme i din garderobe, hvis du spiller håndbold i din dagligdag. Hvad enten du er professionel eller amatør på nuværende tidspunkt, så skal du altid være iklædt den rigtige håndboldtrøje, når du går på banen.

Så vigtigt er det at vælge den rigtige håndboldtrøje

Det er svært at definere ”den rigtige håndboldtrøje”, da der ikke findes én type håndboldtrøje, der fungerer for alle håndboldspillere. Skal det være en fornøjelse at spille håndbold, så er det alfa omega, at der er styr på såvel beklædning som udstyr.

Det er vigtigt at forstå, at der er stor forskel på en håndboldtrøje og en almindelig trøje, som adskiller sig på mange punkter. Det forklarer også, hvorfor det ikke er en god idé at spille håndbold i en almindelig trøje, som slet ikke er udviklet til formålet:

De vigtigste nøgleord for en god håndboldtrøje er: 

 • Høj kvalitet
 • Optimal bevægelighed (trøjen skal hverken stramme eller sidde for løst)
 • Svedtransporterende (det skal være muligt at slippe af med varmen)
 • Høj åndbarhed
 • Let materiale (det er med til at sikre bevægelsesfrihed)

Køber du en håndboldtrøje, så slipper du for at gå på kompromis med nogle af ovenstående punkter. Det er generelt altafgørende, at du føler dig godt tilpas, når du står på håndboldbanen og skal kunne præstere dit bedste.

Hav altid en håndboldtrøje i reserve

Du skal som håndboldspiller ikke kun eje én håndboldtrøje, da du meget hurtigt vil kunne få brug for en reserve. Håndbold er i høj grad en kontaktsport, hvor mand-til-mand dueller forekommer mange gange i løbet af en kamp. Der bliver gået til den, og det kan gå ud over din håndboldtrøje, hvis du er uheldig.

Selvom håndboldtrøjer generelt kan holde til lidt af hvert, så kan de desværre gå i stykker ligesom alle andre former for sportstøj.

Er uheldet ude, og går din foretrukne håndboldtrøje i stykker, så kan du finde din reservetrøje frem fra tasken. Selvom det ikke er sikkert, at du får brug for reservetrøjen, så er det en god idé at medbringe den for en sikkerheds skyld.

Vask og vedligeholdelse af håndboldtrøjer

Håndboldtrøjer skal vaskes og vedligeholdes ligesom andre former for håndboldtøj. Du bør som udgangspunkt vaske din håndboldtrøje hver gang, du har været til håndboldtræning eller håndboldkamp. Det er vigtigt, at du vasker dine håndboldtrøjer korrekt, da din fremgangsmåde kan have stor betydning for trøjernes levetid.

Nedenfor får du nogle simple tips til at vaske dine håndboldtrøjer:

 1. Vask trøjer på vrangen (med henblik på at skåne tryk på for- og bagside)
 2. Undgå at vaske trøjer ved over 30 grader
 3. Undgå at bruge skyllemiddel

Bruger du ovenstående tips, så slipper du for at skade dine håndboldtrøjer mere end højst nødvendigt. Den fornuftige håndboldspiller vil altid sørge for at læse vaskeanvisningen.

Vedligeholdelse af håndboldtrøjer handler bl.a. om at fjerne harpiks, når det er nødvendigt. Det kan være svært at få bugt med harpikspletter, men det kan lade sig gøre. Normal tøjvask er ikke altid nok til at fjerne harpiks fra tøj. Du skal i stedet bruge en særlig type vaskemiddel, som kan fjerne harpiks uden at skade hverken farve eller tryk.

Endvidere skal du så vidt muligt undgå at tørretumble dine håndboldtrøjer, da du risikerer, at de krymper og måske ikke kan bruges længere. Håndboldtrøjer skal – ligesom alt andet tøj – tørres ordentligt, før trøjerne lægges tilbage i skabet eller i sportstasken.

Få fingrene i en håndboldtrøje fra et anerkendt mærke

Der er rigtigt mange kendte producenter, der har valgt at designe, udvikle og fremstille håndboldtrøjer til håndboldspillere i en bred aldersgruppe. I vores store udvalg vil du bl.a. støde på disse producenter:

 • Hummel
 • Puma
 • Adidas
 • Select
 • Nike

Du kan helt sikkert finde en passende håndboldtrøje fra dit foretrukne mærke. De forskellige mærker har efterhånden lanceret mange interessante kollektioner.

Unikt udvalg af håndboldtrøjer

Sportsway.dk har et unikt udvalg af håndboldtrøjer, som vi vil anbefale dig at kigge nærmere på. Du kan købe både klubtrøjer, landsholdstrøjer og basic træningstrøjer. Vi får løbende nye håndboldtrøjer frem fra vores leverandører, hvilket du bør holde øje med.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, sørger vi for, at du får besked, når vi får nye håndboldtrøjer hjem. Leder du efter en specifik håndboldtrøje, så kan du bruge vores søgeformular eller tage kontakt til kundeservice.

Del.

Skriv en kommentar